Hotel ’t Kruisselt

Hotel ’t Kruisselt

Omringd door eeuwenoude eiken, gelegen in een prachtig natuurgebied en op loopafstand van de Tankenberg, vind je Hotel ’t Kruisselt. Het hotel straalt kwaliteit, rust en een ongedwongen sfeer uit. En is de perfecte uitvalsbasis om Twente te ontdekken.

hotel het kruisselt terras

Een gerenommeerd hotel gevestigd in een voormalige textielvilla

Het landgoed  ’t Kruisselt kent een rijke geschiedenis dat in het jaar 900 al in de boeken wordt genoemd. In de 19de eeuw groeide Twente en dan met name Enschede uit tot het belangrijkste centrum van de textielproductie in Nederland. De textielbaronnen zoals van Heek, Jannink en Blijdenstein vestigden hun textielvilla’s in de natuurgebieden van Twente.  Nu staat er op het prachtige landgoed een 3 sterren superior hotel met een golfbaan en een restaurant de Eetkamer waar je heerlijk kunt dineren en genieten van een drankje.

Leuk weetje: op vrijdag 17 februari 2023 heeft de Eetkamer een metamorfose ondergaan. Het restaurant heeft nu een geheel nieuwe inrichting van de stoel tot en met de vork.

Hotel ’t Kruisselt leent zich uitstekend voor een kort vakantieverblijf maar ook voor zakelijke doeleinden.  Het ligt aan de rand van een natuurgebied en is makkelijk bereikbaar per auto (dichtbij de A1) of het openbaar vervoer.

Hotel ’t Kruisselt verbindt natuur, rust en levendigheid

Met zijn 42 sfeervol ingerichte kamers is hotel ’t Kruisselt uniek vanwege zijn golfbaan die rondom het hotel ligt. Met zijn 9-holes par3 baan kun je direct vanuit het hotel de baan op. Verder ligt het landgoed midden in de prachtige natuur van Twente en heb je mooie wandel-, fiets- en autoroutes met vertrek- en eindpunt Hotel ’t Kruisselt.

Daarnaast beschikt het hotel over:

Wat is er te doen in de omgeving van hotel ’t Kruisselt

Het hotel ligt zeer strategisch en leent zich dan ook perfect voor:

hotel het kruisselt de dinkel

Beleef Twente op een chopper

Wil je Twente op een unieke manier beleven? Huur dan je chopper bij Actief Twente. Wij hebben mooie routes waar je gratis gebruik van kunt maken. Tevens beschikt hotel ’t Kruisselt al vele jaren over fietsen van Actief Twente. Huur je fiets eenvoudig bij het hotel. Heb je speciale fietsen nodig?  Neem contact op met ons. Vandaag voor 12 uur besteld is morgen geleverd. Meer informatie vind je hier.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp