Hotel ’t Kruisselt, al 100 jaar een begrip in Twente

Verscholen achter eeuwenoude eiken, gelegen in een prachtig natuurgebied en op steenworp afstand van de Tankenberg tref je Hotel ’t Kruisselt aan. De perfecte uitvalsbasis om Twente te ontdekken.

De ligging in het glooiende landschap dat maak dit hotel uniek!

Al in het jaar 900, wordt het landgoed ’t Kruisselt in De Lutte genoemd in de boeken als “Crucelo”. Nu staat er op het prachtige landgoed een 3* hotel met een golfbaan. Het hotel ligt midden in een gebied van beekdalen, bossen en stuwwallen. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis om Twente te ontdekken. Wist je dat de meeste auto- en fietsroutes in Twente langs hotel ’t Kruisselt komen?

Waarom is het hotel in de Lutte zo uniek?

hotel 't kruisselt

Het hotel beschikt als enige hotel in de omgeving over een eigen golfbaan met 9 holes. Naast de golffaciliteiten kun je ook nog eens genieten van de tofste faciliteiten zoals een sauna of een indoor zwembad. Uniek voor het hotel is ook het restaurant dat liefkozend De Eetkamer wordt genoemd.

Het restaurant is een waar plezier tijdens je verblijf!

Dus hou je van golfen of goed eten? Of wil je eens lekker in de natuur een boek lezen? Dan denken wij dat Hotel ’t Kruisselt jouw favoriete plekje gaat worden.

Wat is er te doen in de omgeving van Hotel ’t Kruisselt?

Restaurant 't Pläske Ootmarsum omgeving terras hotel in de lutteHotel ’t kruisselt beschikt over heel veel ebikes. En weet je wat? Je mag ze gratis gebruiken! Het hotel beschikt ook over mooie routes naar de leukste plekjes in Twente. Wij raden je zeker aan om eens een bezoek te brengen aan het kunststadje Ootmarsum of fiets de hoogte in en bezoek het kasteel Bad Bentheim in Duitsland. Ben je toch meer een natuurliefhebber? Dan ligt het Arboretum Poort Bulten om de hoek. Wil je twente ontdekken met een ander voertuig dan een fiets? Bekijk eens onze mogelijkheden. En heel handig, al onze voertuigen worden bezorgd bij het hotel.

Meer informatie?

Hotel 't Kruisselt De Lutte Huiskamer binnen ontbijt uitzicht dineren hotel in de lutte

Wil je meer weten over dit hotel of over De Lutte? bezoek dan eens de website van het hotel. Ik hoop dat ik je een leuk beeld heb kunnen geven dan dit hotel in De Lutte. Wij zijn in ieder geval fan! 🙂

Bekijk alle blog berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp