Fletcher Hotel de Broeierd

Fletcher Hotel de Broeierd

Dit geweldige 4-sterren hotel aan de rand van Enschede is dé uitvalsbasis om de leuke Twentse steden en de mooie natuur te bezoeken.

Sfeervol hotel in Saksische stijl

Het hotel is gebouwd in een authentiek Saksische stijl en heeft een rijke geschiedenis die nog steeds zichtbaar is. Het beschikt over over een sfeervol Restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten of een drankje kunt drinken in de bar.

Fletcher Hotel de Broeierd is uitermate geschikt voor een short-stay of voor zakelijke doeleinden. Een leuk weetje: de kamers zijn door de ruime indeling en aanpassingen zeer geschikt voor mindervaliden. Verder beschikt het hotel over gratis parkeermogelijkheid en een afgesloten fietsenstalling.

fletcher hotel de broeierd vooraanzicht

De perfecte stad en natuur combinatie

Het hotel ligt in een mooie omgeving en wordt omringd door prachtige natuurgebieden. Breng een bezoek aan het 800 jaar oude Twentse Landgoed Hof Espelo of bezoek de sfeervolle binnenstad van Enschede. Vanuit het hotel ben je met 15 minuten per fiets in het centrum van Enschede of Hengelo.

mountainbike-huren-in-enschede

Wat is er te doen in de omgeving

Fietsen of Chopperen?

Actief Twente bezorgt fietsen bij het Fletcher Hotel de Broeierd in Enschede. Wanneer je vandaag je fietsen boekt worden ze morgen bij het hotel geleverd. Wist je dat het ook mogelijk is om elektrische choppers bij het hotel te laten bezorgen? Meer informatie vind je hier.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp