7 dagen per week geopend
Landgoedhotel De Wilmersberg

Landgoedhotel De Wilmersberg

In De Lutte ligt Landgoed De Wilmersberg is na de eerste wereldoorlog gebouwd en inmiddels uitgegroeid tot een 4 sterren hotel.

wilmersberg

Het Landgoedhotel De Wilmersberg

Landgoedhotel De Wilmersberg heeft sfeervol ingerichte hotelkamers. Wanneer je hier verblijft voel je je thuis.Dit komt doordat het Wilmersberg authentiek is en wil blijven. Bijvoorbeeld bij grote hotelketens zou je een nummer zijn. Bij landgoedhotel De Wilmersberg streven ze ernaar om de gast duidelijk te maken dat het hier écht om de gast gaat, je bent hier alles behalve een nummer. Ziet De Wilmersberg het als hun missie om op één van de mooiste plekken van Nederland hun gasten met liefde en aandacht te verwennen. Bij Landgoedhotel De Wilmersberg kun je niet alleen terecht voor vakantieverblijf maar ook voor zakelijke verblijven, trouwfeesten, vergaderingen en feestelijke verblijven. Wil je tijdens je verblijf het mooie Twente ontdekken? Huur dan nu één van onze voertuigen via deze link.

Waarom Landgoedhotel De Wilmersberg?

Als je verblijft bij Landgoed De Wilmersberg kom je hier niet alleen voor de overnachting. Je bent hier voor de herinneringen die je maakt samen met je gezelschap. Alle medewerkers hier bij het Landgoedhotel zorgen ervoor dat jullie een nooit te vergeten verblijf krijgen. Landgoedhotel De Wilmersberg ligt in hartje Twente. Voor veel mensen is dit de mooiste regio van heel Nederland; het glooiende landschap, de bijzondere architectuur en het vele groen. Maar bovenal: alle prachtige routes die langs het landgoed lopen en waar je zo vanaf hier dus op de fiets, solex of andere voertuigen kunt stappen om deze “one of a kind” routes mee te maken.

Het restaurant

hotel_landgoed_de_wilmersberg_restaurant_dineren_service_luxe_De keuken bij Landgoed De Wilmersberg is één van de beste en bij de gerechten worden top wijnen geserveerd. De chef kok en zijn team weten culinaire verrassingen op het bord te toveren. Alle verzoekjes zijn op zijn terecht. Voor een lunch of een diner tot een volledig verzorgd verblijf, ze staan voor je klaar bij Landgoedhotel De Wilmersberg! De passie voor lekker, goed en eerlijk eten is groot bij De Wilmersberg. In de keuken werken ze het liefst met verse producten uit de streek. Groenten staan centraal alleen zijn ze niet vies van een heerlijk stuk vlees of vis.

Overal is aan gedacht bij De Wilmersberg!

hotel_landgoed_de_wilmersberg_restaurant_dineren_service_luxe_ingangLandgoed De Wilmersberg heet iedereen welkom. De kinderen hebben de tijd van hun leven tijdens het verblijf. Er is een speeltuin waar de kids mooi kunnen spelen. Terwijl de kinds aan het spelen zijn kunnen de ouders heerlijk genieten van een diep assortiment aan dranken en hapjes. Het hotel is zeer geschikt voor minder validen. Ook zij zijn op de goede plaats in het verblijf hier bij landgoed De Wilmersberg. Honden zijn zelfs toegestaan!

Bekijk de site van De Wilmersberg hier.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp