Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Resort Bad Boekelo

Geplaatst op door actieftwente

Resort Bad Boekelo staat bekend om hun luxe uitstraling en de mooie omgeving. De gast staat hier altijd op nummer 1 en er zijn vele faciliteiten waar de gast gebruik van kan maken. Door alle wensen van de gast te vervullen proberen ze hun kwaliteit hoog te houden. 

foto 5Resort Bad Boekelo beschikt over onder andere een Turks stoombad, een sauna, zonnebank, beautycentrum, zwembad, bowlingbaan, speeltuin, pooltafels, tennisbanen en recreatie in de vakantieperiodes. Door de vele faciliteiten is er voor iedereen altijd  wat te doen en wordt het zeker geen saai verblijf.

Ook is er een ruime keus uit het soort kamer. Kies je voor een Classic kamer, Comfort kamer, een Suite of voor een Appartement? Deze moderne en klassieke kamers beschikken over een terras of een balkon en bieden de nodige comfort voor de gast.

Bad BoekeloHet resort richt zich niet alleen op vakantieverblijven maar ook op zakelijke verblijven, trouwfeesten en huwelijksnachten. Wanneer je tijdens je verblijf de mooie omgeving van Twente wilt ontdekken is het aangeraden om dit per fiets, scooter of solex te doen. Ook is het erg leuk om bijvoorbeeld een kanotocht te maken over het mooiste riviertje van Overijssel, De Dinkel.

In de nabije omgeving bevinden zich de toeristische plaatsen Haaksbergen, Oldenzaal, Enschede en Hengelo. Ook beschikt de omgeving over vele mooie historische en culturele monumenten die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Kort samengevat is Resort Bad Boekelo erg klant- en kindvriendelijk. Er is hier voor ieder wat te beleven en je hoeft je hier nooit te vervelen. Hou je van luxe? Dan is Bad Boekelo zeker de moeite waard om te bekijken en misschien beleef je hier wel de vakantie van je leven. Wil je een fiets huren bij Resort Bad Boekelo, klik hier

Bezoek de website van Resort Bad Boekelo, klik hier