Resort Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo

Resort Bad Boekelo staat bekend om hun luxe uitstraling en de mooie omgeving. De gast staat hier altijd op nummer 1 en er zijn vele faciliteiten waar de gast gebruik van kan maken. Door alle wensen van de gast te vervullen proberen ze hun kwaliteit hoog te houden. 

Het resort bad Boekelo

foto 5Bad Boekelo beschikt over onder andere een Turks stoombad, een sauna, zonnebank, beautycentrum, zwembad, bowlingbaan, speeltuin, pooltafels, tennisbanen en recreatie in de vakantieperiodes. Door de vele faciliteiten is er voor iedereen altijd  wat te doen en wordt het zeker geen saai verblijf.

Ook is er een ruime keus uit het soort kamer bij bad Boekelo. Kies je voor een Classic kamer, Comfort kamer, een Suite of voor een Appartement? Deze moderne en klassieke kamers beschikken over een terras of een balkon en bieden de nodige comfort voor de gast.

Bad Boekelo

De omgeving verkennen?

Resort bad Boekelo richt zich niet alleen op vakantieverblijven maar ook op zakelijke verblijven, trouwfeesten en ook huwelijksnachten. Wanneer je tijdens je verblijf de mooie omgeving van Twente wilt ontdekken is het aangeraden om dit per fiets, scooter of solex te doen. Ook is het erg leuk om bijvoorbeeld een kanotocht te maken over het mooiste riviertje van Overijssel, De Dinkel bijvoorbeeld, waar je aan de waterkanten hele mooie bezienswaardigheden hebt.

Rondom het resort

twente_omgeving_routes_resourt_bad_boekelo_reizen_leukeIn de nabije omgeving bevinden zich de toeristische plaatsen Haaksbergen, Oldenzaal, Enschede en Hengelo. Ook beschikt de omgeving over vele mooie historische en culturele monumenten die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Kort samengevat is Resort Bad Boekelo erg klant- en kindvriendelijk. Er is hier voor ieder wat te beleven en je hoeft je hier nooit te vervelen. Hou je van luxe? Dan is Bad Boekelo zeker de moeite waard om te bekijken en misschien beleef je hier wel de vakantie van je leven. Wil je een fiets huren bij Resort Bad Boekelo, klik hier

Bezoek de website van Resort Bad Boekelo, klik hier

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp