Landgoed ’t Borghuis

Landgoed ’t Borghuis is een kleinschalig vakantiepark gelegen in de bossen bij Losser en de Lutte. Hier kan je genieten van het prachtige Twentse landschap. ’t Borghuis biedt groepsaccommodaties voor alle verschillende groepen, er zijn mogelijkheden tot en 51 personen.

't Borghuis

Landgoed ’t Borghuis Losser

’t Borghuis bestaat uit 7 verschillende vakantiewoningen, er zijn mogelijkheden voor groepen van 5 personen. Maar er zijn ook mogelijkheden voor groepen van 51 personen. Verder is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een Hot Tub of een gezellige Finse kota. Ook is er bij ’t Borghuis voor de kinderen een speeltuin aanwezig met een trampoline, volleybalveld en zandbak. Het is ook mogelijk om het landgoed te gebruiken om zakelijke meetings te organiseren. Hiervoor zijn voldoende ruimtes aanwezig en kan er ook een buffet worden geregeld.

Omgeving ’t Borghuis

Rondom Landgoed ’t Borghuis is er een prachtige natuur waar je geweldig kan wandelen en fietsen. Je kan bijvoorbeeld een dag naar het Lutterzand gaan. Dit is een prachtig natuurgebied met verschillende zandverstuivingen langs de Dinkel. Bij de Dinkel kan je dan op een mooie zomerse dag genieten van het water waar in gezwommen kan worden, dus iets leuks voor iedereen. Ook kan je vanuit Actief Twente hier kano’s huren let op dit kan niet het hele jaar door. Verder zijn er rondom ’t Borghuis verschillende prachtig wandel- en fietsroutes. Ook is er de mogelijkheid om bij Actief Twente verschillende voertuigen te huren waarmee je een tocht kan maken door de prachtige natuur.

Boek hier je voertuig bij Actief Twente.

Accommodaties ’t Borghuis

Op het terrein van ’t Borghuis in Losser staan verschillende vakantie huizen die groepsgrote kunnen opvangen. Het grootste vakantiehuis is De Sterre, dit is een vakantiehuis waarin 10-43 gasten kunnen verblijven. Bij dit vakantiehuis hoort een overdekt terras waar je gezellig met de hele groep van een hapje of drankje kan genieten. Er is ook een Hot tub aanwezig. Een anders vakantiehuis heet de Vuursteen. In deze accommodatie kunnen 10-35 personen verblijven. Hier zijn net als bij de Sterre ook een overdekt terras en een Hot tub aanwezig. Maar het biedt ook nog iets anders. Een echte Finse kota, hierin kan je genieten van een glas wijn bij het knapperende haardvuur. Je kan hier ook gezellige avonden organiseren met je vrienden of familie. Er hangt een televisie in de kota waarmee je de perfecte karaoke avond kan organiseren.

Wilt u meer weten over de vakantiehuizen van ’t Borghuis klik dan hier.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp