7 dagen per week geopend
Landhuishotel De Bloemenbeek

Landhuishotel De Bloemenbeek

Het mooie Landhuishotel De Bloemenbeek streeft naar een goede kwaliteit en een gemoedelijke sfeer, gelegen tussen de Dinkel en Bad Bentheim in Duitsland. Het hotel is een verblijf in het oosten van Nederland, waardoor je zeer goed tot rust kunt komen. Wanneer je op zoek bent naar een iets actievere vakantie is dit bij Landhuishotel De Bloemenbeek ook mogelijk.

Bloemenbeek interieurLandhuishotel De Bloemenbeek is bekroond met vier Michelinsterren. Gasten die heerlijk willen ontspannen hebben de mogelijkheid om het Wellnes-Center van het hotel te bezoeken. Deze salons geven een goede sfeer af en proberen het beste uit de mens terug te halen. Naast de gasten die voor een rustige relax vakantie komen zijn er ook veel zakelijke conferenties, bruiloften, evenementen en actieve vakantiegangers. Vanuit de hotelkamers is er een erg mooi uitzicht over het mooie Twentse landschap. Ook inrichting van de kamers is erg landelijk en huiselijk en brengt veel comfort naar de gast toe.

Hotel Bloemenbeek de LutteHet hotel beschikt over een mooi terras dat overloopt in de mooie tuinen. De actievere gasten kunnen gebruik maken van de tennisbanen, golfvelden, hiking tochten, zwembaden en paardrijd mogelijkheden. De omgeving is erg mooi en er zijn veel bezienswaardigheden in de buurt. Bijvoorbeeld huis Singraven in Denekamp. Het is leuk om deze met een fietstocht, scootertocht, solextocht of kanotocht te bekijken. In de unieke omgeving van Twente zijn prachtige plekjes te bezichtigen, je weet niet wat je ziet!

Bij Landhuishotel de Bloemenbeek krijgen de gasten de aandacht en passie die ze verdienen en er is uitstekende service! Als gast word je hier absoluut in de watten gelegd. Ook de mooie invulling van het landgoed draagt bij aan de rustieke sfeer en beleving bij Landhuishotel De Bloemenbeek.

Bezoek de website van Landhuishotel De Bloemenbeek, klik hier

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp