Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Landhuis Hotel Bloemenbeek

Geplaatst op door actieftwente

Het mooie Landhuishotel De Bloemenbeek streeft naar een goede kwaliteit en een gemoedelijke sfeer, gelegen tussen de Dinkel en Bad Bentheim in Duitsland. Het hotel is een verblijf in het oosten van Nederland, waar je zeer goed tot rust kunt komen. Wanneer je op zoek bent naar een iets actievere vakantie is dit bij Landhuishotel De Bloemenbeek ook mogelijk. Dit hotel blinkt uit in oprechte gastvrijheid en heeft ook een oprechte interesse en belangstelling van de gast.

Bloemenbeek interieurLandhuishotel De Bloemenbeek is bekroond met een Michelinster en de gasten zijn over het algemeen buitenmatig tevreden over de horeca. Gasten die heerlijk willen ontspannen hebben de mogelijkheid om het Wellnes-Center van Landhuishotel De Bloemenbeek te bezoeken. Deze salons geven een goede sfeer af en proberen het beste uit de mens terug te halen. De schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in het kiezen van geschikte behandelingen per persoon. Naast de gasten die voor een rustige relax vakantie komen zijn er ook veel zakelijke conferenties, bruiloften, evenementen en actieve vakantiegangers. Vanaf de hotelkamers is er een erg mooi uitzicht over het mooie Twentse landschap. De inrichting van de kamers is erg landelijk en huiselijk en brengt veel comfort naar de gast toe.

Hotel Bloemenbeek de LutteHet hotel beschikt over een mooi terras dat overloopt in de mooie tuinen. De actievere gasten kunnen gebruik maken van de tennisbanen, golfvelden, hiking tochten, zwembaden en paardrijd mogelijkheden. De omgeving is erg mooi en er zijn erg veel bezienswaardigheden in de buurt. Bijvoorbeeld huis Singraven in Denekamp. Het is er leuk om deze met een fietstocht, scootertocht, solextocht of misschien zelfs wel een kanotocht te bekijken. In de unieke omgeving van Twente zijn prachtige plekjes te bezichtigen, je weet niet wat je ziet!

Bij Landhuishotel de Bloemenbeek krijgen de gasten de aandacht en passie die ze verdienen en er is uitstekende service! Als gast word je absoluut in de watten gelegd en het personeel is oprecht geïnteresseerd in de gast.  De fraaie invulling van het landgoed draagt bij aan de rustieke sfeer en beleving bij Landhuishotel De Bloemenbeek.