Fiets huren bij Camping de Bergvennen? Dat kan!

Bekijk hieronder alle mogelijkheden

Fietshuur Camping de Bergvennen

Laat je fiets bezorgen bij de Bergvennen

Laat je fiets bezorgen bij de Bergvennen

Direct fietsen vanaf Camping de Bergvennen? Laat je fietsen bezorgen. Boek eenvoudig je fietsen online. Het grote voordeel? Alle voertuigen zijn direct bij jou!

Bekijk hier ons ruime assortiment

Bekijk hier ons ruime assortiment

Ben je opzoek naar een elektrische bakfiets, duofiets, kinderkar of fietsen met kinderzitjes? Bekijk hier ons complete assortiment (kinder) fietsen.

Boek je fiets bij Camping de Bergvennen

Mountainbiken bij De Bergvennen

Mountainbiken bij De Bergvennen

Start vanaf De Bergvennen en ga crossen door de Twentse bossen met de Mountainbike. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn 29'ers en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Tandem huren vanaf De Bergvennen

Tandem huren vanaf De Bergvennen

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt.

Scooter rijden vanaf De Bergvennen

Scooter rijden vanaf De Bergvennen

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10.00 uur voor jullie klaar bij de Bergvennen inclusief een route om een dag lekker te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook zelf je route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we ook kinderzitjes voor achterop de scooter.

Instaptocht kanovaren

Instaptocht kanovaren

Wil jij tijdens je verblijf bij Camping de Bergvennen kanovaren? Met z'n tweetjes of juist in een klein gezelschap? Maak dan gebruik van een van onze instaptochten. Bekijk al onze mogelijkheden.

Meer info

Meest geboekte uitjes door gasten van Camping de Bergvennen

E-Chopper huren

E-Chopper huren

Ons meest geboekte voertuig én een superleuk uitje: een 2- of 3-uur durende tocht met de E-chopper met start en einde vanaf onze locatie: Actief Twente. Natuurlijk inclusief een mooie route op GPS. Ontdek Twente op dit stoere voertuig!

Loopfiets huren

Loopfiets huren

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving Twente. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 m.

Kickbike en QR-Speurtocht

Kickbike en QR-Speurtocht

Leuk uitje voor 2 of met je gezin: Direct vanaf onze locatie in Beuningen op pad met de kickbike. Kickbiken is hét nieuwe steppen en leuk voor alle leeftijd. Kun jij al onze verstopte QR-Codes vinden? Wij dagen je nu uit!

Stuur ons een bericht via WhatsApp