Pelle’s Deurningen

Pelle’s Deurningen

Pelle’s eten & drinken vind je in het centrum van Deurningen. Een locatie met een bier- & eetcafé én met een terras dat dit jaar is uitgekozen tot het beste terras van Overijssel.

Eten & drinken

Binnen bij Pelle’s zit je in de gezelligheid van een biercafé. Gezellig, ongedwongen en met een leuk team. Dus of je even wilt borrelen of lekker wilt eten, dan ben je bij Pelle’s aan het juiste adres. En het terras is zeker ook een aanrader! Wil je blijven eten, reserveer dan even vooraf zodat je verzekerd bent van een tafel.

Chocoladelokaal

Pelle’s heeft zelf een eigen chocolade lokaal waar je de lekkerste chocolade items kunt bestellen. Van bonbons, chocolade met tekst, chocoladeharten, patisserie en ijs. Heel veel lekkers!

Groepen

Wil je met je team, vriendenclub, buren of bedrijf een feestje organiseren? Ook dan kun je bij Pelle’s terecht, zij hebben ook speciaal aanbod voor groepen. En in samenwering met ons, maken we een compleet programma voor jullie met ontvangst, activiteit, eten, drinken en gezelligheid. Zie hier het

Beleef Twente op een chopper

Wil je Twente op een unieke manier beleven? Huur dan je chopper bij Actief Twente. Wij hebben mooie routes waar je gratis gebruik van kunt maken. En desgewenst zorgen wij er voor dat de voertuigen bij Pelle’s klaar staan voor jullie route!

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp