Ros van Twente, een hotel om tot rust te komen

Ros van Twente, een hotel om tot rust te komen

Hotel het Ros van Twente ligt in een inspirerende omgeving in Twente, aan de rand van het dorp De Lutte.  Het Ros van Twente is de perfecte uitvalsbasis om één van de mooiste gebieden van ons land te verkennen. Ook vindt u net over de grens, in het Duitse Bad Bentheim vele mogelijkheden voor ontspanning en recreatie.

Het Ros van Twente

Bij het Ros van Twente is een warm gevoel erg belangrijk. Er wordt er alles aan gedaan om de gasten zich op hun gemak te laten voelen en een warm verblijf te bieden. Het personeel van Hotel het Ros van Twente is erg vakkundig, vriendelijk en beleefd. Michelin heeft in 2016 Hotel het Ros van Twente  bekroond met een Bib Hotel erkenning. Dit geeft aan dat het hotel een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft. In de hoteltuin, de sauna of in uw eigen hotelkamer kunt u perfect tot rust komen. Ook is er een wijnkelder aanwezig en kunt u heerlijk in de loungeruimte zitten bij de openhaard. De service in Hotel het Ros van Twente is van uitstekende kwaliteit, net als de kwaliteit van de keuken. In de keuken worden veel verschillende culinaire gerechten met liefde voor de gast bereid.

Ros van twente (2)

Ligging

Het hotel heeft een schitterende ligging. In de omgeving zijn diverse activiteiten te beleven. Wanneer u de grens passeert en Bad Bentheim binnenkomt merkt u meteen de Duitse cultuur. In Bad Bentheim zijn veel activiteiten en bezienswaardigheden om te bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld kasteel Bad Bentheim, verschillende musea of verschillende galerijen. Op een halfuurtje rijden vindt u Dierentuin Nordhorn. Dit is een grote dierentuin waar veel te zien is. In Denekamp kunt u Huis Singraven vinden. Dit is een welbekende bezienswaardigheid in Twente. In Twente zijn erg veel bijzondere plekjes te vinden die de moeite waard zijn om bekeken te worden. Een grote aanrader is om deze op de fiets, e-bike, scooter of op de solex te bezoeken.

Kortom, Hotel het Ros van Twente is een hotel dat de gast erg veel warmte biedt en het personeel is hier erg vakkundig en vriendelijk. Hotel het Ros van Twente is op Zoover beoordeeld met een welverdiende 8,3.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp