Tubantia over uitjes in tijden van corona

Tubantia over uitjes in tijden van corona

Vandaag is er een leuk stukje over ons geschreven in de Tubantia. Ondanks deze ”Corona-tijd’ zijn er afgelopen week ontzettend veel boekingen bij ons binnengekomen. Mensen willen ondanks deze lastige tijd alsnog wat leuks doen met elkaar. 

Corona uitjes Twente

De chopper, hét voertuig voor een corona uitje in Twente

Deze week was het héérlijk weer en hebben ontzettend veel mensen genoten van dit lente-achtige temperatuur met een van onze voertuigen. De populairste voertuigen voor een corona uitje in Twente zijn de Choppers, E- cruisers en de elektrische loopfietsen. Klik hier voor een van deze voertuigen!

De Tubantia komt langs

De grote drukte viel krant de Tubantia ook op. Afgelopen donderdag kwam een journalist van de Tubantia bij Actief Twente op bezoek voor een interview met de eigenaar van Actief Twente: Robert-Jan Dissel.

Actief Twente Corona uitje in Twente

”Deze donderdag zijn al tweehonderd klanten de weg opgegaan met een gehuurd voertuig van ons. Ze halen het rijwiel zelf op of laten deze bezorgen en ook weer door ons ophalen.

Behalve aan het goede weer,  geeft de grote toeloop ook toe aan de lockdown”. Zegt Robert-Jan Dissel eigenaar van Actief Twente.

Wil je het hele stuk over corona uitjes lezen in de Tubantia? Klik dan hier.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp