5 tips om jouw Valentijn te verrassen

5 tips om jouw Valentijn te verrassen

Het wordt het feest van de liefde genoemd. Valentijnsdag…. 14 februari! Wie verras jij met een Valentijnsdag uitje? Je geliefde of een goede vriend(in)?

En ben jij dat zoeken ook zo zat? Dan heb ik 5 leuke tips voor je, maar eerst neem ik je even mee de geschiedenis in.

❤️ ❤️ ❤️ 

Terug in de tijd!

Valentijnsdag stamt uit de 5de eeuw. De naam is afkomstig van de christelijke priester Sint Valentijn uit Rome. In die tijd was het verboden om te trouwen. Men geloofde namelijk dat vrijgezellen eerder bereid waren om te sterven op het slagveld. Toch lukte het Valentijn om veel soldaten in het geheim te trouwen. Jammer genoeg werd dat ontdekt en is hij geëxecuteerd. Zo werd hij een martelaar voor de liefde.

De kans is echter groot dat dit verhaal er later bij verzonnen is. De enige zekerheid is de sterfdatum van Valentijn en daardoor werd 14 februari heilig verklaard. En dan is er nog een kleine onzekerheid. Men weet namelijk niet zeker of het om dezelfde Valentijn gaat. Wij hebben er in ieder geval Valentijnsdag en onze Valentijnscadeaus aan overgehouden 😊.

Landelijke feestdag

In Nederland is Valentijnsdag inmiddels uitgegroeid tot een feestdag, alhoewel het wel een gewone werkdag blijft. Toch wordt Valentijnsdag niet in alle landen gevierd. In sommige landen is het verboden of wordt het op een andere dag gevierd.

❤️ ❤️ ❤️

Wat wordt er nu gekocht voor Valentijnsdag?

De 5 de meest verkochte Valentijnscadeaus!

1. Chocolaatjes en snoepgoed
2. Bloemen
3. Etentje
4. Cadeaubon
5. Dagje uit

Mijn suggestie: Geef een Valentine Special: Tandemtocht + Picknickmand cadeau. Koop nu je Valentine Special cadeaubon bij Actief Twente en reserveer je uitje later! Eenvoudiger kan niet.

cadeau valentijn

Top 5 Valentijnsdag uitjes van Actief Twente!

1. Romantisch toeren in de tuktuk

Ken jij onze tuktuk al? Dit leuke voertuig is een perfect cadeau om te geven voor Valentijnsdag. Gezellig toeren met z’n tweetjes door de mooie omgeving van Twente. Wil je het nog romantischer maken? Boek er een heerlijke picknickmand bij.

tuk tuk valentijn

Reserveer hier online je tuktuk of geef dit arrangement als cadeaubon!

2. Dinertocht met e-puch

Houd je van lekker eten en vind je het leuk om verschillende restaurants te bezoeken? Dan is dit het perfecte uitje. Romantisch toeren op de e-puch en ondertussen heerlijk eten. Wat wil je nog meer!

puch valentijnsdag

Reserveer hier online je dinertocht of geef dit arrangement als cadeaubon!

3. Kanovaren op de Dinkel

Eén van de mooiste tochten die je kunt varen is op de Dinkel. De natuur waar je langs komt is nog ongerept en betoverend. Bevaar de Dinkel met zijn tweetjes in een Canadese kano. Hoe romantisch wil je het hebben?! Wat mij betreft een uniek Valentijnsdag uitje.

kano valentijnsdag

Reserveer hier online je kanotocht of geef dit arrangement als cadeaubon!

4. QR rally met de scooter

Houd je van spelletjes? Dan is de QR rally met de scooter een top cadeau. Ga samen puzzelend op weg en probeer de aanwijzingen in het roadbook te ontcijferen. Een uitdagend uitje als cadeau voor Valentijn. Wil je naderhand nog iets drinken? Kom gezellig bij ons zitten. Wij serveren ook lekkere borrelhapjes.

scooter valentijnsdag

Reserveer hier online je QR rally met de scooter of geef het arrangement als cadeaubon!

5. Valentine special: Tandemtocht + picknickmand

Met zijn tweetjes op de tandem. Het toppunt van romantiek? Ja, waarom niet! Al fietsend door de mooie natuur kun je een plek kiezen om te gaan picknicken. Welke route kies jij? We hebben er genoeg! Jij mag zelf kiezen welke kant je op gaat. Nu Van € 42,50 voor € 32,00 voor 2 personen!! 

tandem valentijn

Reserveer hier online je Valentine Special: Tandemtocht + Picknickmand en geef het arrangement als cadeaubon!

❤️ ❤️ ❤️ 

Al deze mogelijkheden hebben iets unieks. Je kunt het uitje namelijk nu al boeken of je kiest ervoor om de datum en tijdstip van je uitje later te bepalen en koopt onze cadeaubon. Hoe fijn is dat?!

💡 Tip: Wil je een Valentijnscadeau winnen? Kijk dan op onze facebook en Instagram!

 Ik wens iedereen een fijne Valentijnsdag 💞.

Deze blog is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs. kerstvakantie 2021 carolien

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp