7 dagen per week geopend
2 uur toeren & BBQ Deluxe

2 uur toeren & BBQ Deluxe

Ontvangst koffie/thee met appelgebak
Toertocht op een voertuig naar keuze (2 uur)
Route via gratis navigatie app
Barbecue Deluxe

Eerst lekker toeren en daarna afsluiten met onze lekkere luxe BBQ. Gegarandeerd een geslaagd programma!

Koffie/thee en appelgebak met slagroom

Je wordt ontvangen met een kop koffie of thee en een smakelijke appelpunt met een toef slagroom. En het 2de kopje is gratis.

Kies je Voertuig!

Je gaat op pad! Welk voertuig kies jij? De chopper met zijn stoere uiterlijk en gave looks. Of bijvoorbeeld de loopfiets? Op je gemak wandelend door Twente en dat zonder enige inspanning. Rijbewijs of geen rijbewijs? Door de ruime keus en dezelfde snelheid is elke combi mogelijk.

Meer over Kies je Voertuig!

Barbecue Deluxe

Een heerlijke combinatie van vlees en vis. Dat is barbecue Deluxe. Wil je als groep eens afwijken van de standaard barbecue dan is dit een top keuze. Proef de verscheidenheid aan smaken en geniet van je eigen gegrilde stukje vlees of vis.

Meer over Barbecue Deluxe

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van dit arrangement bestaat uit 2 delen: – De vaste kosten van het arrangement per persoon (het ontvangst en de BBQ) – De kosten per voertuig Arrangement informatie: – Duur arrangement: ca. 4,5 uur – Minimaal aantal deelnemers: 10 personen – Overige consumpties niet inbegrepen Niet vergeten: – Heb je specifieke (dieet)wensen of allergieën? Neem gerust contact met ons op.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online. Vul op de eerste regel het totaal aantal personen in. Kies daarna je eigen (mix van) voertuigen.

Vergelijkbare arrangementen

Unieke Uitjes: 3 Lokale Toppers en Origineel Vervoer

Unieke Uitjes: 3 Lokale Toppers en Origineel Vervoer

Ervaar Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap vanaf jullie eigen locatie in de Amerikaanse schoolbus van Actief Twente voor een mooie route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek tijdens exclusieve rondleidingen het boerenleven bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij. En ga de uitdaging aan met een écht Twents spel: klootschieten! Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid voor jou zakelijk- of bedrijfsuitje.

Meer info & boeken
Unieke uitjes: Toertocht langs Kaamps & Othmar

Unieke uitjes: Toertocht langs Kaamps & Othmar

Beleef Twente op zijn best met een unieke samenwerking tussen drie lokale toppers! Stap op de scooter van Actief Twente voor een mooie toeristische route naar Kaamps en Othmar Bierbrouwerij. Ontdek het boerenleven digitaal bij Kaamps en proef de ambacht bij Othmar Bierbrouwerij tijdens een exclusieve rondleiding. Een onvergetelijke dag met Twentse gastvrijheid en karakter.

Meer info & boeken
City Game Münster

City Game Münster

Stap aan boord van onze Amerikaanse schoolbus en laat je verrassen door knotsgekke spelopdrachten in het betoverende Münster. Ontdek de stad op een unieke manier met de City Games. Een geweldige combinatie van avontuur en sightseeing voor een onvergetelijke ervaring. Mis dit niet!

Meer info & boeken
Outdoor Lasergamen en Voertuig naar keuze

Outdoor Lasergamen en Voertuig naar keuze

Stap op je voertuig en ga op weg naar het spannende avontuur van lasergamen. Via een mooie route kun je je alvast voorbereiden op de actie en sensatie van dit spel. Dit outdoor event is realistisch en heeft de perfecte spelbeleving.

Boek nu

€ 51,50

Meer info & boeken
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp