Lunch- of dinertocht in Almelo

Lunch- of dinertocht in Almelo

Ontvangstdrankje met lekkernij
Tocht op een chopper
3-gangen menu (excl. consumpties)
Incl. Route van ons!

Een lunch of dinertocht in Almelo is een unieke manier om de stad te ontdekken en te genieten van heerlijk eten. Start bij het Huis van Bewaring en verken de stad op een ontspannen manier. Laat je verrassen door de lekkerste gerechten en de geheimen van deze prachtige stad.

Ontvangst

Bij Huis van Bewaring wordt je ontvangen met een welkomstdrankje en heerlijke appelgebak. Daarna krijg je voor vertrek een korte uitleg over je voertuig waarna je helemaal klaar bent om op pad te gaan.

Op pad

Je ontvangt van ons de route met de tijden waarop je verwacht wordt bij de 3 restaurants voor het diner. Tussen de gangen door stap je op de krachtige chopper en ontdek je de unieke omgeving en historische bezienswaardigheden van Almelo.

Lunch of Diner

De geselecteerde restaurants die je bezoekt tijdens de dinertocht staan bekend om de goede keuken en hun gastvrijheid. De route laat je weten wanneer het tijd is om af te stappen. Parkeer je chopper en neem plaats in het restaurant of bij goed weer op het terras en laat je verwennen met een deel van het diner. Elke gang is een verrassing! Wij hebben er bewust voor gekozen om de inhoud van menu niet vooraf te bepalen. We laten hiermee de vrijheid volledig over aan de chef en het seizoen.

Chopper feitjes

De route

Lunchtocht:

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp