Hulp nodig? Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact op via:

Kerstpakket Waardebon van Actief Twente

Arrangement inclusief:
  • Kerstpakket Waardebon in verschillende waardes verkrijgbaar
  • Kan desgewenst ook op maat samengesteld worden
  • Vandaag besteld = morgen bij de post
  • Aantrekkelijke korting bij minimale bestelwaarde van € 500,- of meer!
vanaf € 10,00 per bon

Een Kerstpakket Waardebon van Actief Twente is het leukste cadeau wat je tijdens de feestdagen kunt geven én krijgen! Verras je medewerkers of collega’s met dit unieke eindejaarsgeschenk waarmee je ze een belevenis cadeau geeft die ze niet gauw vergeten.

Kerstpakket Waardebon Actief Twente

cadeaubon

Iedereen kent ze wel, de kerstpakketten met ragout, jam, kaascrackers en een fles wijn. Wel lekker, maar niet heel verrassend. Geef daarom eens iets anders cadeau: een Kerstpakket Waardebon van Actief Twente! De waardebon vertegenwoordigt een bedrag waarvoor je medewerkers of collega’s zelf een uitje kunnen kiezen die bij hen past, op een dag en tijd die hen zelf het beste uit komt. De Kerstpakket Waardebon mag gebruikt worden voor alle uitjes die Actief Twente in het assortiment heeft en dat zijn er heel véél! Varen met een kano, toeren met een scooter of solex, of op pad met een van onze vele fietssoorten. Er is voor ieder wat wils!

Waarde

Bestel de waardebonnen eenvoudig online door voor een van de standaard waardes vanaf € 10,- tot € 100,- per waardebon te kiezen. Staat het bedrag van je keuze er niet tussen? Of wil je liever een arrangement als kerstpakket geven? Neem ook dan contact met ons op, we maken graag waardebonnen op maat voor jullie.

Ophalen of verzenden

De bonnen kunnen op onze locatie Actief Twente in Beuningen afgehaald worden of we sturen ze gratis naar je op. Hiervoor geldt: vandaag besteld = morgen met de post mee! Bestel daarom je Kerstpakket Waardebonnen eenvoudig online en geef je collega’s een belevenis cadeau!

Korting grote aantallen

Bestel je voor minimale bestelwaarde van € 500,- of meer? Dan geven we je tevens een korting van 10%! Je ontvangt dan voor een betaling van € 450,- waardebonnen met in totaal een waarde van € 500,-! Leuk voordeel toch?!

 

Boeken en meer informatie

Bestel de waardebonnen eenvoudig binnen 2 minuten online (in 4 stappen).