Polaroid Photo Game + Voertuig (op locatie)

Polaroid Photo Game + Voertuig (op locatie)

Photo Game met Voertuig
2 uur durend arrangement
Polaroid Camera
Tien voorbeeld foto's
Foto's mag je na afloop houden
Groepsuitje vanaf 15 personen
Mogelijk op elk gewenst tijdstip

Ontdek de magie van de Polaroid Photo Game met een voertuig op jouw eigen locatie! Laat je creativiteit de vrije loop en maak die foto. Een game vol plezier waar precisie en fantasie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring!

De Polaroid Photo Game

De Polaroid Photo Game is een foto challenge die is omgetoverd tot een unieke puzzeltocht. Je speurt met een voertuig door je eigen omgeving en gaat  op zoek naar de leukste plekjes op een bijzondere manier. Hier laat je je teamgenoten poseren voor de meest unieke foto’s.

Hoe werkt de Polaroid Photo Game?

Je ontvangt van ons:

Met de route ga je op zoek naar de locatie. Is deze gevonden? Dan is het de bedoeling om de voorbeeldfoto zo exact mogelijk na te maken. Na afloop worden de foto’s gecontroleerd en worden er punten vergeven. Lukt het jullie om het “perfecte plaatje” te schieten?

Voertuig naar keuze

Met welk voertuig ga jij de Polaroid Photo Game doen? We hebben voertuigen waarvoor je een (brommer) rijbewijs nodig hebt. Maar ook voertuigen waarmee je zonder rijbewijs op pad kunt gaan. Combinaties van voertuigen is mogelijk. Bekijk onze opties. (Uitzondering is de tuktuk, deze is niet geschikt voor dit arrangement)

Kies je voertuig

Bijzonderheden

De prijs is exclusief de voorrijkosten. Bereken hieronder de kosten met de handige calculator 👇

Boeken en meer informatie

Neem een optie of reserveer dit arrangement door onderstaand formulier in te vullen.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp