Scooter Team Challenge

Scooter Team Challenge

Lunch bij Actief Twente
Scootertocht + route
Team Challenge bij Outdoor Challenge Park
2-uur open bar

Scooter team challenge is een volledig verzorgd teambuilding uitje! Na een volledige programma op het Hulsbeek sluiten jullie bij Actief Twente af.

Heerlijke lunch

Jullie starten de dag met een heerlijke lunch bij Actief Twente bestaande uit:

Team Challenge

Na de lunch gaan jullie verzadigd met de scooter richting het Hulsbeek om daar deel te nemen aan de Team Challenge van Outdoor Challenge Park.

Een tocht door het prachtige Twentse land, waarbij jij en je groepsgenoten goed moeten samenwerken. Je krijgt de keuze om een deel van de tocht af te leggen in een kano. Met een kompas en verschillende opdrachten is de tocht te volbrengen. Het komt aan op inventief samenwerken, vertrouwen, nadenken en laten gaan…

Open bar

Bij terugkomst bij Actief Twente kunnen jullie nagenieten met de open bar. 2 uur lang onbeperkt koffie/thee/bier/fris/wijn. Praat gezellig onder het genot van een drankje na over de dag!

Prijzen en voorwaarden

  • Het arrangement duurt ongeveer 8,5 uur
  • Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
  • Heb je andere ideeën of wensen met betrekking tot de invulling van het programma? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online. NB: De boeking bij Outdoor Challenge Park is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp