7 dagen per week geopend
Slow food lunch, e-puch & klootschieten

Slow food lunch, e-puch & klootschieten

Slow food lunch
E-Puchtocht (2 uur) inclusief route
Klootschieten
Bolderkar met kaas/worst en blikje drinken

Geniet van een volledig verzorgd uitje dat bestaat uit een heerlijke slow food lunch, tocht op de E-puch en klootschieten!

Het programma

Een arrangement boordevol leuke activiteiten waarbij je begint met de slow food lunch. Ga gezellig tafelen en ontdek de heerlijke streekproducten die er aangeboden worden. Na de lunch begint het actieve gedeelte van jullie dag. Er worden diverse routes aangeboden waarbij jullie de mooiste delen van Twente te zien krijgen. Een culturele, historische of stedelijke route, het kan allemaal! Natuurlijk mag je ook je eigen route volgen!

Nadat jullie hebben genoten van onze retro e-puch worden jullie weer verwacht op het beginpunt, Actief Twente. Hier ligt de klootschiet kit voor jullie klaar en de wedstrijd klootschieten kan beginnen. Jullie gaan een klootschietroute afleggen met een persoonlijke begeleider die alles van klootschieten af weet. Deze route duurt ongeveer 90 minuten. Wie heeft de beste worp?

💡: Erg leuk als personeelsuitje of als je gewoon een onvergetelijke dag wilt. 😉

Slow food lunch

De slow food lunch is dé aanrader voor diegenen bij wie lokale eerlijke producten hoog in het vaandel staan. De gehele lunch is met liefde bereid in onze eigen keuken met vele etenswaren uit onze eigen streek. Neem plaats en laat je verrassen!

Meer over Slow food lunch

De retro e-puch

Vertrek vanaf Actief Twente voor een mooie tocht met je e-puch en geniet van de rust en de omgeving. Het voordeel van het voertuig is dat je er met twee personen op kunt. Wie neem jij mee op dit leuke retro voertuig?

Wij hebben mooie routes voor je, maar je mag natuurlijk ook je eigen route rijden.

💡 Voor de elektrische-puch heb je geen helm nodig, maar wel een (brommer) rijbewijs!

Klootschiet Kit

Dit oud Hollandse spel kun je nu spelen bij Actief Twente. Wij hebben een mooie klootschietroute uitgestippeld die gaat door het prachtige Twentse landschap. De klootschietkit bevat de benodigde materialen, zoals de kloot, scoreformulier en natuurlijk de spelregels. Tijdens de wandeling krijg je een bolderkar mee met een pauzebox gevuld met snacks en drankjes.

Voor wie?

Ben jij op zoek naar een gezellig uitje voor je collega’s of zoek je iets met je vrienden? Dan is dit arrangement zeker een aanrader. Dit arrangement biedt jou de mogelijkheid om te genieten van meerdere activiteiten waarbij gezelligheid voorop staat.

Ervaringen van bezoekers

Wat een organisatie!!!

Goed geoliede strak georganiseerde organisatie. Het was erg druk ivm Hemelvaartsdag maar geen wachtrijen, vriendelijk geholpen en alles stond klaar… + lees meer

- Addie Pols uit Den Haag
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 5 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp