Solex

Solex

Solex
Route
WA-verzekering
Brandstof

Boek nu

€ 30,-

Solex huren in Twente

Een solexuitje bij  bij Actief Twente! Kom met je vrienden, collega’s of familie een solex huren en verken Twente op de leukste manier, solex rijden!

Kom solex rijden in het mooie Twente. Jullie vertrekken na een uitleg over de solex vanaf Actief Twente om vervolgens een van onze vele solex routes te rijden. Kies voor een route door de Twentse natuur of gaan jullie langs de gezellige dorpen voor een terrasje tussendoor? Maak je uitje compleet door de complete solex outfit, de leren jas en helm. Maar bekijk ook eens onze arrangementen en horeca uitbreidingsmogelijkheden. Neem na afloop plaats op onze veranda of gezellig zonneterras, we serveren je een drankje in de zon of wanneer het frisser wordt steken wij de vuurkorf voor je aan.

 

Ervaringen van bezoekers

Gaaf!

Een hele leuke dag gehad. Reacties van tegenliggers heel verschillend. Sommige mensen keken wat chagrijnig vanwege het beetje geluid dat… + lees meer

- Pija uit Pernis

Wat een super dag. Vriendelijk personeel, snelle service bij pech(je), mooie omgeving. Helemaal top

Bovenstaande zin dekt de lading

- Ineke Logt uit Bentelo
Lees meer ervaringen

Prijzen en voorwaarden

Een solex kun je huren voor 2 uur, 3 uur, 4 uur, of een hele dag (tot uiterlijk 21.00 uur). De prijzen gelden per solex.

Solex
2 uur € 30,00
3 uur € 35,00
4 uur € 38,50
Hele dag € 50,00

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs
– Prijzen zijn gebaseerd op Actief Twente als start- en eindpunt, er worden in dat geval geen bezorg/ophaalkosten berekend
– Eventuele consumpties zijn op basis van nacalculatie

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp