Fietstocht en Bierproeverij

Fietstocht en Bierproeverij

Koffie/thee met krentenwegge
Groepsfoto
Fietstocht (hele dag)
Route
Bierproeverij (3 bieren incl. hapjes)

Boek nu

Vanaf € 27,25 p.p.

De Fietstocht

Na een ontvangst bij onze locatie Actief Twente met koffie/thee en krentenwegge wordt het tijd om op de fiets/tandem/ebike/kickbike te stappen. Maar niet voordat er een groepsfoto is gemaakt! Aansluitend ga je met de fiets op weg naar Oldenzaal en daarna zul je bij bierlokaal de Engel gaan genieten van een echte bierproeverij. Hier wordt je 1,5 uur na vertrek verwacht. Wij hebben verschillende routes die jullie kunnen fietsen om via de mooiste wegen bij de bierproeverij aan te komen. Weet je zelf de weg? Dan mogen jullie dat natuurlijk ook laten zien.

De Bierproeverij

Bierlokaal de Engel is één van de beste cafés in Nederland. Ze doen er alles aan om je een geweldige bierproeverij te verzorgen en slagen hier eigenlijk altijd in. Wanneer jullie hier zijn aangekomen kunnen de tandems geparkeerd worden. Zoek een plekje op het terras of in het gezellige café en neem plaats. Er wordt gestart met een glaasje pils om de smaak alvast een beetje ‘los’ te maken. Wanneer de pils op is begint de proeverij dan eindelijk echt. Er staan 3 verschillende biersoorten voor jullie klaar en hier wordt door echte bierkenners kort wat over verteld. Hierbij wordt ingegaan op de afkomst en de smaak van de bieren. Leer bieren op een andere manier waarderen! Bij de bieren worden ook enkele lekkere hapjes verzorgd bestaande uit kaas, worst en bittergarnituur.

Na de bierproeverij kunnen jullie zelf kiezen wat jullie gaan doen. Gaan jullie de rest van de dag nog lekker op pad om Twente verder te ontdekken en af en toe een pauzestop (bierstop) in te lassen op een gezellig terras? Of gaat de route gelijk weer terug naar Actief Twente en wordt ons terras jullie afsluiting? Hoe dan ook, dit arrangement zal jullie een geweldige dag bezorgen!

Combineer…

Om ook de magen te vullen kun je na afloop een gezellige barbecue met natuurlijk ook de benodigde drankjes reserveren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden (vooraf reserveren).

Prijzen en voorwaarden

De prijsberekening van onze TwenteFiets arrangementen bestaat uit 2 delen:
– De vaste kosten van het arrangement per persoon (zoals eten/drinken, entree, etc)
– De kosten per vervoersmiddel (afhankelijk van de keuze die je maakt)

Arrangement informatie:
– Je huurt het gekozen vervoersmiddel voor de hele dag
– Minimaal aantal deelnemers: 4 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Niet vergeten:
– Wanneer jullie willen afwijken van de tijd om bij Bierlokaal De Engel te komen (1,5 uur) is het noodzakelijk om dit voorafgaand van de tocht aan te geven.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement binnen 2 minuten online (in 4 stappen).
NB: De boeking bij De Engel is onder voorbehoud van de beschikbaarheid, wij informeren je hier zo snel mogelijk over.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp