Wijnproeverij + Voertuig

Wijnproeverij + Voertuig

Ontvangst met Prosecco & Petit four
Tocht op een van onze voertuigen (2 uur)
Routes
High Wine (proeverij van 8 wijnen incl. kleine hapjes)

Boek nu

Vanaf € 41,-

Ontvangst

Ben jij een wijnliefhebber? Perfect. Heb jij samen met je vriendinnen zin in een toffe middag? Heb je zin in een geweldig vrijgezellenuitje? Of heb je gewoon zin om verschillende wijnsoorten uit te proberen? Dan is de High Wine perfect voor jou!

We beginnen het programma met een lekkere (alcoholvrije) Prosecco en een petit four. Na het ontvangst sturen we jullie op pad met de voertuigen. En bij terugkomst staat de High Wine voor jullie klaar.

Voertuigen

Bij Actief Twente hebben we meer dan genoeg leuke dingen te doen. We sturen jullie op pad met de geboekte voertuigen. Kies bijvoorbeeld voor vier fatmaxen en vier scooters. Of gaan jullie de nieuwe E-chopper en Elektrische Loopfiets proberen? Uiteraard is het ook mogelijk om allemaal hetzelfde soort voertuig te besturen. De routes waar je uit kunt kiezen duren ongeveer 2 uur en gaan bovenal door de prachtige natuur van Twente. Ook bestaat de mogelijkheid om tussendoor te pauzeren in leuke plaatsjes in de buurt zoals Denekamp, Ootmarsum en de Lutte.

High Wine

Bij terugkomst bij Actief Twente kan de High Wine beginnen! De proeverij zal ongeveer 2 uur duren en je een geweldige middag opleveren. We presenteren jullie een proeverij van 8 wijnen. De gasten staan bij ons voorop dus jullie kunnen zelf aangeven wat jullie voorkeuren zijn (Rode wijnen, Witte wijnen, Rosé wijnen, Gemengd op land, etc.). En wat bij de wijnproeverij natuurlijk ook niet kan ontbreken zijn…. heerlijke stokbroodjes en kaasblokjes om te knabbelen.

Prijzen en voorwaarden

Arrangement informatie:
– Duur arrangement: ca. 4 uur
– Minimaal aantal deelnemers: 10 personen
– Overige consumpties niet inbegrepen

Niet vergeten:
– Je dient in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs als je gebruik maakt van een scooter of chopper. Voor de Fatmax is geen rijbewijs nodig, maar hiervoor geldt wel een minimale leeftijd van 16 jaar.

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Kies zelf de gewenste aantallen per voertuig. Allemaal op pad met hetzelfde voertuig? Of toch liever een mix? Beide is mogelijk!

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp