BBQ Workshop: Proef & Beleef Twents wild

BBQ Workshop: Proef & Beleef Twents wild

Ontvangst: Koffie/Thee met krentenwegge
Tocht met jachtopziener
Echt wild
BBQ Workshop
2 Speciaal bieren/wijnen

Boek nu

€ 110,- p.p

Koffie/thee en krentenwegge

Je wordt ontvangen met koffie/thee en krentenwegge. De krentenwegge is een Twents feestbrood vol met krenten. Vroeger werd de krentenwegge gegeten als geboortegebak. De krentenwegge heeft niet alleen een uitstekende smaak, maar is ook erg geliefd vanwege de bijzonder grote afmeting.

Meer over Koffie/thee en krentenwegge

Op Jacht

Nadat de jachtopziener zich heeft voorgesteld gaan jullie op pad!  Hij neemt jullie mee voor een mooie tocht van 2 uur door de diepe bossen vol sporen met Twents wild. Je leert hoe je sporen kunt zoeken en waar je het wild het beste kunt spotten. Voor onderweg krijg je een rugtasje met een blikje drinken en een bakje met kaas/worst mee. Met een lege maag op jacht is natuurlijk niet de bedoeling!

De BBQ-Workshop

Na de tocht gaan jullie onder professionele begeleiding het wild ontbenen, portioneren & bereiden! Je leert wat het lekkerste stukje vlees is en hoe je dit het beste kunt bereiden. Gezamenlijk maken jullie het buffet klaar die jullie na het bereiden heerlijk kunnen eten!  Tijdens de workshop kunnen jullie kiezen uit 2 speciaal biertjes/wijnen die het beste bij het stuk wild passen!

Prijzen en voorwaarden

  • Minimaal 10 personen.
  • Het totale programma neemt +/- 5 uur in beslag.

 Tips

  • Trek goede loopschoenen aan!
  • Goed ter been is belangrijk.
  • Neem voor de zekerheid een waterdichte jas mee.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp