Erve Wezenberg, genieten op Twentse grond

Erve Wezenberg, genieten op Twentse grond

Midden in de prachtige natuur van Twente vind je, strak tegen de Duitse grens, Erve Wezenberg. Dit is een camping voor jong en oud!

Erve Wezenberg

Deze landelijke camping is jaarlijks geopend vanaf 15 maart tot 1 november. Erve Wezenberg beschikt over 50 kampeerplekken, 3 vakantie appartementen en 3 boerderijkamers. Buiten het seizoen om bieden ze veel groepsarrangementen aan. Denk hierbij aan familieweekenden, vriendenweekenden etc. dit kun je huren in de maanden oktober tot april. Deze camping zit nog erg in de groei. De eigenaren doen elk jaar weer hun uiterste best om het seizoen goed te laten verlopen.

Omgeving

De omgeving van Erve Wezenberg is erg natuurrijk, het ligt buiten een stad of dorp, maar de steden en dorpen rondom zijn makkelijk en snel te bereiken op bijvoorbeeld een fiets, ouderwetse solex of Italiaanse scooter! Deze camping ligt op de grens van Nederland naar Duitsland, in Duitsland liggen de plaatsjes Bad Bentheim en Nordhorn. Deze plaatsen zijn zeker een bezoekje waard.

erve wezenberg camping

Rust

Deze camping biedt vooral veel rust, het wordt ook niet echt aangeschreven als een plek voor kinderen. Oudere mensen vinden het erg prettig dat er weinig verkeer langs komt en het een hele rustige plek is met veel natuur geluiden.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp