Fletcher hotel Dinkeloord, genieten aan de Dinkel!

Fletcher hotel Dinkeloord, genieten aan de Dinkel!

Verblijf je een aantal dagen in Twente en ben je op zoek naar een leuk hotel? Al eens gedacht aan Fletcher hotel Dinkeloord? Sinds enkele jaren onderdeel van de Fletchergroep en een leuk hotel om te overnachten. Vanwege de perfecte ligging van hotel Dinkeloord raden wij dit hotel zeker aan om vanuit hier Twente te ontdekken!

lutterzand dinkeloord

Wat is er te zien in de omgeving

Fletcher hotel Dinkeloord ligt net voor Denekamp aan de oevers van de Dinkel. Het ligt wat mij betreft in de buurt van één van de mooiste natuurgebieden van Twente namelijk het Lutterzand. Hier kun je prachtig fietsen, wandelen of gewoon heerlijk relaxen en genieten van de waanzinnig mooie natuur. Heb je geen fietsen bij de hand, dan kun je deze bij het hotel huren. Actief Twente heeft namelijk een aantal fietsen bij het hotel gestald. Op zoek naar andere fietsen of voertuigen, klik dan op de link en zie wat Actief Twente nog meer in het assortiment heeft!

De faciliteiten van hotel Dinkeloord

Het hotel heeft 50 kamers en biedt je een ruim aanbod aan faciliteiten, waaronder een binnenzwembad, verhuur van fietsen en vriendelijke medewerkers die ervoor zorgen dat jouw verblijf aangenaam verloopt. De kamers zijn netjes en beschikken over wifi, roomservice en een wake-up call. Altijd makkelijk! Je kunt er gratis parkeren en honden zijn welkom maar wel tegen betaling. Wil je een hapje eten? Dan heeft het hotel een uitstekende keuken en kun je in bijvoorbeeld de serre heerlijk genieten van je diner. Wil je meer weten over hotel Dinkeloord, klik dan op de link!

flechter hotel Dinkeloord

De schatkamer van Twente

Het hotel ligt zoals ik al aangaf vlak voor Denekamp, maar behoort tot de plaats Beuningen (Ov). Beuningen valt onder de gemeente Losser en dit noemen ze ook wel “de schatkamer van Twente”. Waarom noemen ze het “de schatkamer”? Omdat het zoveel schatten herbergt die echt de moeite waard zijn om te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan de vele bossen die de gemeente kent. De zandverstuivingen en heidevelden. Het arboretum Poort Bulten (zie ook mijn vorige blog), vogelparadijs de Oelemars. En natuurlijk niet te vergeten het natuurgebied het Lutterzand met haar stuwwallengebied.

tandem ouder kind

Ben je dus van plan om een paar dagen in het Fletcher hotel Dinkeloord te verblijven? Dan zijn deze gebieden zeker de moeite waard om te bezichtigen. Ben je met de kinderen? Huur dan bijvoorbeeld de ouder-kind-tandem! En beleef zo een top middag op dit leuke voertuig tezamen met je kinderen. Waar boek je deze tandems? Eenvoudig! Bij Actief Twente. Klik op de link!

Kortom; Breng eens een bezoekje aan het veelzijdige hotel Dinkeloord en beleef Twente op verschillende manieren. Twente verwelkomt jullie graag 😁!

Deze blog is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft wekelijks nieuwe blogs. Nieuwsgierig geworden? Lees dan ook haar andere blogs. Wil je nog meer tips voor leuke uitjes klik dan op link!

carolien

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp