7 dagen per week geopend
Hotel Tante Sien

Hotel Tante Sien

Hotel Tante Sien in Vasse is gehuisvest in een typisch Twents pand aan de rand van het dorpje Vasse.

Het 3-sterren Hotel Tante Sien staat in het Twentse dorpje Vasse, vlak bij de Duitse grens. Het Hotel Tante Sien is gevestigd in een typisch Twents pand aan de rand van het dorp. Oorspronkelijk was het een boerentapperij, maar nu – na 130 jaar – is de accommodatie uitgegroeid tot een gezellig familiehotel voor jong en oud. De Twentse omgeving leent zich perfect voor het maken van fiets- en wandeltochten door natuur- en bosgebieden.  

Hotel Tante Sien in VasseKom je op de (motor)fiets dan kunt deze stallen achter slot & grendel. Ook je paard is van harte welkom, Tante Sien heeft een paardenstal inclusief hooi en stro. Diverse wandel- en fietsroutes zijn gratis te verkrijgen. Verder heeft het hotel oplaadpunten voor E-bikes. 

Het hotel beschikt over 15 tweepersoons- en 1 éénpersoonskamer. De hotelkamers zijn qua vormgeving uniek en hebben elk een eigen karakter. De kamers zijn voorzien van televisie, telefoon, wekkerradio en een badkamer met toilet en een douche of bad. Tevens is er in het gehele hotel gratis WiFi.

Het hotel ligt aan de rand van het dorpje Vasse, maar heeft toch een landelijke uitstraling. De omgeving is prachtig en het ligt op een steenworp afstand van Duitsland. Het Twentse land leent zich perfect voor leuke wandel- en fietstochtjes. Stap bijvoorbeeld eens op de fiets richting buurtschap Nutter en bezoek hier Boerderij Spa Nutter. In deze Twentse boerderij met luxe spa kunt u zich heerlijk laten verwennen. Bent u gek op kunst? Bezoek dan het pittoreske stadje Ootmarsum. 

Wil je een fiets huren bij Hotel Tante Sien, klik hier

Toch liever een ander hotel bekijken?

Bezoek de website van Hotel Tante Sien, klik hier

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp