Openingstijden: elke dag van 9:00 to 21:00. Neem contact op via:

Parkhotel de Wiemsel

Geplaatst op door actieftwente

Parkhotel de Wiemsel

Omgeven door de prachtige weilanden en bossen van Twente vindt je Parkhotel de Wiemsel, gelegen in het toeristische plaatsje Ootmarsum. Geniet van de nodige luxe en goede service. Verblijf in 1 van de 56 suites en kom heerlijk tot rust. Parkhotel de Wiemsel is een 4 – sterrenhotel waarvan het restaurant bekroond is met een Michelinster.

Parkhotel de Wiemsel (3)Geniet van een massage, gezichtsbehandeling of van een van de andere wellness specials. Naast de wellness beschikt Parkhotel de Wiemsel ook over een sauna, solarium, fitness, golfbaan en een binnen en buitenzwembad. Parkhotel de Wiemsel beschikt over vele faciliteiten en probeert het beste verblijf te verzorgen. Een onderscheid van vele andere hotels is dat Parkhotel de Wiemsel is ingericht met een eigen haarsalon.

Naast het richten op ontspanning en genot richt Parkhotel de Wiemsel zich ook op zakelijke doeleinden. Parkhotel de Wiemsel beschikt over vijf multifunctionele vergaderruimtes ingericht met onder andere een flatscreen en verschillende vergaderboxen.

Wanneer je bij Parkhotel de Wiemsel verblijft kan het ontdekken van Ootmarsum natuurlijk niet ontbreken. Het is erg leuk om dit te doen per scooter, solex of fiets. Ontdek zo de mooiste plekjes van Twente en beleef een onvergetelijke dag.

Parkhotel de Wiemsel (2)