De Hoeve

De leukste uitjes vanaf De Hoeve!

De leukste uitjes vanaf De Hoeve!

Maak je verblijf bij De Hoeve in Markelo compleet door deze te combineren met een activiteit! De Hoeve en Actief Twente hebben hierin een samenwerking om jullie de leukste uitjes te kunnen bieden. Of misschien ben je op vakantie bij Landgoed Kattenbergse Hoeve en wil je tijdens je vakantie graag fietsen huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben erg veel leuke activiteiten om tijdens je uitje, voorafgaand aan een feestavond of tijdens je vakantie of vrije dag te doen. We bieden onder andere tochten op locatie met een start- en einde vanaf De Hoeve in Markelo, inclusief een mooie route. E-Cruiser, E-Chopper, Loopfiets en nog veel meer.  Ga een dagje met een hele groep op pad met de voertuigen, gegarandeerd veel lol! Als je meer zin hebt in iets sportiefs hebben we ook een sportief programma zoals een Mountainbike of Kickbike clinic.

Last minute reserveringen zijn mogelijk tot 12.00 uur, de fietsen/voertuigen worden dan de volgende dag geleverd bij de receptie.

Groepsuitje: E-choppertocht vanaf De Hoeve

Groepsuitje: E-choppertocht vanaf De Hoeve

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ons advies is een E-Choppertocht vanaf De Hoeve. Dit elektrische voertuig is echt dé nieuwe rage!

Meer info
Fietshuur bij De Hoeve

Fietshuur bij De Hoeve

Boek hier makkelijk online je fiets, vul bij stap 4 als de locatie 'De Hoeve Markelo' in. De fiets wordt bezorgd bij De Hoeve in Markelo.

Boek direct
Stuur ons een bericht via WhatsApp