De Hoeve

De leukste uitjes vanaf De Hoeve!

Maak je verblijf bij De Hoeve in Markelo compleet door deze te combineren met een activiteit! De Hoeve en Actief Twente hebben hierin een samenwerking om jullie de leukste uitjes te kunnen bieden. Of misschien ben je op vakantie bij Landgoed Kattenbergse Hoeve en wil je tijdens je vakantie graag fietsen huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben erg veel leuke activiteiten om tijdens je uitje, voorafgaand aan een feestavond of tijdens je vakantie of vrije dag te doen. We bieden onder andere tochten op locatie met een start- en einde vanaf De Hoeve in Markelo, inclusief een mooie route. E-Cruiser, E-Chopper, Loopfiets en nog veel meer.  Ga een dagje met een hele groep op pad met de voertuigen, gegarandeerd veel lol! Als je meer zin hebt in iets sportiefs hebben we ook een sportief programma zoals een Mountainbike of Kickbike clinic.

Last minute reserveringen zijn mogelijk tot 12.00 uur, de fietsen/voertuigen worden dan de volgende dag geleverd bij de receptie.

Loopfiets huren bij De Hoeve

Loopfiets huren bij De Hoeve

Heb jij de elektrische loopfiets al geprobeerd? Een superleuk dagje uit! Wandel in een rustig tempo maar ga met een vaart van tot 25 km/u door de mooie omgeving van De Hoeve. Ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar of een lengte vanaf 1,60 m.

Solex rijden bij De Hoeve

Solex rijden bij De Hoeve

Oude tijden herleven met dit nostalgische brommertje. Ga met je gezelschap op pad met de solex om zo de mooiste plekken rondom Markelo te ontdekken.

Groepsuitje: E-choppertocht vanaf De Hoeve

Groepsuitje: E-choppertocht vanaf De Hoeve

Op zoek naar een leuk groepsuitje? Ons advies is een E-Choppertocht vanaf De Hoeve. Dit elektrische voertuig is echt dé nieuwe rage!

Meer info
Mountainbike vanaf De Hoeve

Mountainbike vanaf De Hoeve

Start vanaf De Hoeve en ga crossen door de bossen met de Mountainbike en een GPS route. Een superleuk en sportief uitje voor het hele gezin! Onze mountainbikes zijn 29'ers en daarnaast hebben we een ruim assortiment kindermountainbikes.

Tandem huren vanaf De Hoeve

Tandem huren vanaf De Hoeve

Op pad met een tandem! Naast de 'gewone' tandem, hebben we ook speciale ouder-kind-tandems: hierop kunnen kids vanaf 3 a 4 jaar al meefietsen! Bij de tandems leveren we natuurlijk ook een route die je langs de mooiste plekjes en diverse horecagelegenheden brengt.

Scooter huren vanaf De Hoeve

Scooter huren vanaf De Hoeve

Ga eens een dagje toeren met de scooter! De scooters staan om 10.00 uur voor jullie klaar bij De Hoeve inclusief een route om een dag lekker te kunnen gaan toeren. Natuurlijk mag je ook zelf je route gaan rijden! Voor kids van 3-6 jaar hebben we ook kinderzitjes voor achterop de scooter.

Fietshuur bij De Hoeve

Fietshuur bij De Hoeve

Boek hier makkelijk online je fiets, vul bij stap 4 als de locatie 'De Hoeve Markelo' in. De fiets wordt bezorgd bij De Hoeve in Markelo.

Boek direct
Stuur ons een bericht via WhatsApp