De top 5 uitjes voor Pinksteren

De top 5 uitjes voor Pinksteren

Zoek jij nog een leuke activiteit voor de komende Pinksterdagen? Actief Twente is het hele Pinksterweekend geopend en biedt jullie de leukste uitjes (ook met slecht weer!).

Wil jij de 5 leukste uitjes weten? Lees snel verder!

E-chopper

Op zoek naar een uniek Pinksteren uitje? Dan toer je op de geruisloze e-chopper. Of je nu je vrienden meeneemt of je kleine avonturier achterop hebt, deze chopper staat garant voor een dosis plezier. Ga je liever je eigen gang of kies je voor één van onze routes? Hoe dan ook, op de e-chopper is het altijd lekker cruisen.

Reserveer hier je E-chopper

Pinksteren_uitjes_choppers

NIEUW! Escape de Non

Stap binnen in het fascinerende verhaal van “Escape de Non”. Het verhaal gaat over een ingemetselde non en haar ziel die nog steeds rondwaart. Kun jij ontsnappen aan haar ziel? Dit is dé speurtocht voor:

Die houdt van:

Voor de iets minder gevorderde speurder hebben wij Escape het LandgoedHier meer info

Boek nu hier en test je brein!

speurtochten_klooster

Knaap Bike

Op zoek naar een avontuurlijk Pinksteren uitje? Ontdek onze stoere Knaap Bike met een iets hoger stuur, breed zadel en dikkere banden. Maak snel kennis met onze Knaap Bikes en maak een mooie tocht door Twente.

Reserveer hier je Knaap Bike

pinksteren_uitjes_knaapbike

Vechtesee Kano Instaptocht

Verzamelen bij Pier99 in Nordhorn. Een hip restaurant met stadsstrand als start- en eindpunt. Kanovaren is lol op het water. Zeer geschikt voor ouders met kinderen maar ook als vriendendagje uit.

Tip: Liever iets uitdagenders: ga suppen op het Hulsbeek. Hier meer info!

Reserveer hier de Vechtesee Kano Instaptocht

Polaroid Photo Game met voertuig

Vier Pinksteren met een unieke Polaroid Photo Game! Ontdek Twente op een bijzondere manier door te poseren en de perfecte foto’s te maken met je team. Zeer geschikt voor jong en iets minder jong. Dit wordt gegarandeerd het leukste Pinksteren uitje! Wil je een goedkoper variant. Kies voor de wandelversie.

Reserveer hier de Polaroid Photo Game

pinksteren_uitjes_photo_game

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp