7 dagen per week geopend
Recreatiepark Kaps

Recreatiepark Kaps

Recreatiepark Kaps: familiecamping én bungalowpark in Tubbergen Overijssel

Recreatiepark Kaps Tubbergen

Recreatiepark_Kaps_spelen_dineren_het_park_huisje_familie.jpegKaps is een prachtig recreatiepark in Tubbergen liggend in Overijssel. Het parkachtig aangelegde recreatiepark bestaat uit een familiecamping en een bungalowpark. Gemoedelijk en gastvrij, met plezier voor jong en oud, dit is een mooie beschrijving van het recreatiepark. Aldus de perfecte uitvalsbasis om Twente te ontdekken met een voertuig naar keuze die geleverd kunnen worden bij het park. Kaps is een middelgrote 4-sterren camping in Twente met een parkachtige uitstraling. De ruime kampeerplaatsen liggen op velden rondom kleine speelveldjes. Daarnaast is er een binnen- en buitenspeeltuin, buitenbad, waterspeeltuin, sportveld, shortgolfbaan, visvijver en een recreatie bowlingbaan genoeg om te beleven en niet te vervelen.

Restaurant Troubadour

Recreatiepark_Kaps_spelen_dineren_Restaurant_Troubadour_

Geen zin om te koken op je skottelbraai? Dan heb je aan restaurant Troubadour een goede. Het restaurant in recreatiepark Kaps is erg sfeervol en beschikt over een uitstekende keuken. Je kan hier niet alleen een goed diner houden maar je kan hier ook terecht voor een snelle hap. Na het eten kunnen de kids heerlijk ravotten in de binnen- of buiten speeltuin.

Kinderspeelparadijs

Nederland, Overijssel, Ardoer camping 'n KapsRecreatiepark Kaps is in zijn geheel een speelparadijs. Overal is aan gedacht, van binnen tot buiten. Iets minder leuk weer? De indoor speeltuin die ook wel ‘de speelboerderij’ genoemd wordt, is een plek met een overvloed aan speeltoestellen. Buiten is er een speeltuin die perfect is om te klimmen, klauteren en spelen. Naast het luchtkussen is er een hypermodern spel ”Sona”. Met een druk op de knop start je het spel. Net als hier bij Actief Twente kun je ook bij Kaps een QR-speurtocht houden met de hele familie. Verder is er niet alleen een buitenzwembad maar ook een waterspeeltuin met glijbaan. Ook is er een geweldig animatie team aanwezig, volledig met mascotte die samen elke keer weer een leuk programma hebben.

Omgeving

Recreatiepark_Kaps_spelen_dineren_het_park_huisje_omgeving_fietsen_wandelen

Bijvoorbeeld op pad met de kids? Huur dan eens een elektrische bakfiets, de fietsroute krijg je er gratis bij. Rondom de camping in Twente ligt een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelroutes. Wil je op pad, dan worden op Kaps Tubbergen gratis fietsroutes uitgegeven. Meer leuks om te doen en te zien als je op vakantie in Overijssel bent: speeltuin Morskieft in Reutum, Openluchtmuseum Ootmarsum en net over de grens Tierpark Nordhorn en kasteel Bad Bentheim.

Meer informatie?

Wil je meer weten over dit recreatiepark? Bezoek dan eens de website van het park. Ik hoop dat ik je een leuk beeld heb kunnen geven van recreatiepark Kaps. Wij zijn in ieder geval fan! 🙂

Hier nog een aantal afbeeldingen van het park.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp