7 dagen per week geopend

Top 10 vriendenuitjes

Dit zijn onze meest geboekte arrangementen voor vriendenuitjes, welke past bij jullie groep? 

Pizza bakken (1)1. Italiaanse Pizza op de scooter

Na het ontvangst met een petit four en een glaasje alcoholvrije prosecco is het tijd om op pad te gaan. Je wordt op pad gestuurd met scooters en maakt een tocht door de mooie Twentse omgeving. Bij terugkomst staat Fabio voor jullie klaar. De pizza’s worden ter plekke door Fabio gebakken, in zijn traditionele houtoven uit Italië.

e-chopper2. Chopper & Food

Ga eerst met de E-Chopper op pad met een 2 uur lange tocht door Twente. Bij terugkomst worden jullie verrast door de heerlijke pizza’s van Fabio of gaan jullie zelf grillen op de barbecue. Ook kunnen jullie kiezen voor showcooking met onbeperkt pannenkoeken eten. De keuze is reuze!

3.  Loopfiets en Barbecue

Start met een warm ontvangst, ga voorzien van een route op pad met de loopfiets en sluit daarna af met een lekker BBQ. Succes gegarandeerd!

4.  GPS tocht en onbeperkt Pizza

Bij de GPS tocht krijg je verschillende coördinaten waar opdrachten te vinden zijn, wanneer de opdracht juist is beantwoord kunnen jullie door naar het volgende coördinaat. Na de GPS tocht komen jullie terug bij Actief Twente en staat Fabio voor jullie klaar om heerlijke pizza’s vers te maken.

Mountainbiken (1)5. Mountainbiken

Mountainbiken met een GPS route. Bij de GPS tocht krijg je verschillende coördinaten waar opdrachten te vinden zijn, wanneer de opdracht juist is beantwoord mountainbiken jullie door naar het volgende coördinaat.

QR Rally met TwenteFiets6.  QR Rally met de fiets

Actief Twente heeft QR-codes op de mooiste plekjes van Twente verstopt, in- en rond oude gebouwen, op hekken, monumenten of zelfs in de grond. Ga samen met vrienden of collega’s op zoek naar aanwijzingen en vind de QR-codes.

Solex-rijden7. Solex en Barbecue

De snorbrommetjes staan voor jullie klaar! We hebben meerdere routes waar jullie uit kunnen kiezen om Twente op een nostalgische manier te ontdekken. Bij terugkomst staat de barbecue voor jullie klaar. Perfect om de grilmeester in jezelf naar boven te halen!

High Tea8.  High Tea en Italiaanse Scootertour

Start de dag goed onder het genot van een kopje thee en een High Tea met heerlijke hartige en zoete lekkernijen. Na het genot van de high tea staan de scooters voor jullie klaar. Wij hebben voor jullie een route uitgestippeld die je langs de mooiste plekjes van Twente leidt.

Bierproeverij 19.  Het mannenuitje: Tocht en High Beer

Wanneer de koffie/thee met krentenwegge op is, starten jullie met de scootertocht. Door onze ruime keus uit routes zit er voor iedereen altijd wat leuks tussen. Wanneer jullie terug zijn van de scootertocht, staan er verschillende biersoorten voor jullie klaar. Een lekkere snack mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Kanotocht Vechte - Quendorf10.  Vechte – Quendorf naar Engden (3 uur)

Je begint de kanotocht in Quendorf en vaart door naar Engden. Je vaart door prachtige bossen, langs open stukken en langs kades waar de boeren hun dieren laten grazen.

Carolien Bruns

Geschreven door

Carolien Bruns

Dit blog bericht is geschreven door Carolien Bruns. Zij schrijft blogs voor Actief Twente. Nieuwsgierig geworden? Lees ook haar andere blogs.

Lees alle berichten van Carolien Bruns

Gerelateerde berichten

Bekijk alle berichten
Stuur ons een bericht via WhatsApp