High Tea en Italiaanse Scootertour

Arrangement inclusief

  • High Tea (1,5 uur)
  • Scooter (3 uur)
  • Route
  • WA-verzekering
  • Brandstof

Boek nu vanaf

Vanaf € 35,75 p.p.

Gorlee uit Nieuwegein

Voor onze trouwdag hadden wij een Italiaanse tour gereserveerd. We waren eigenlijk te vroeg op locatie maar dat was geen enkel probleem en we konden eigenlijk al vrij snel vertrekken. Daarna heerlijk door het mooie Twente gescheurd met de scooters waar we na 2 uur weer terug waren op de locatie om een high tea te gaan doen. Maar toen we daar aankwamen was de high tea nog niet klaar en bood de eigenaar ons nog een tour van een half uur tot 3 kwartier aan waar geen kosten voor hoefden te betalen. Daarna genoten van een heerlijke high tea. Kortom het was een super dag en het weer was ook nog eens prachtig. We hebben genoten!
+ Lees meer

Miranda Zandstra uit Enschede

Op 2e pinksterdag hebben wij scooters gehuurd. We hadden een arrangement met vooraf high tea. Toen wij kwamen bleek er iets mis te zijn met de reservering. Stond op een andere dag. Meteen kwam de oplossing: eerst op de scooter en dan high tea bij Theehuis ’t Luttke in De Lutte. Het was super, echt een aanrader. Mooie tocht door het Twentse land. We hebben met ons gezin genoten.
+ Lees meer

Tanja Schlomer uit Borne

Onze oorspronkelijke afspraak werd in goed overleg gecanceld vanwege slecht weer. Op een later tijdstip hebben wij alsnog genoten van een hele mooie scooterrit en een fantastisch lekker en goed verzorgd high tea. Nogmaals bedankt. Gr Tanja
+ Lees meer

W.Dolkens uit Amsterdam

15/06/2014 om 13:44 Gisteren een super toffe middag gehad op de scooters! De communicatie voor de dag was erg goed, via mail en telefoon goed bereikbaar. De verschillende soorten routes geven de mogelijkheid te kiezen. Wij kozen voor de 3 uur durende route naar Ootmarsum… leuk om daar door het stadje te toeren en onderweg een terras te pakken! De high tea die we erbij hadden geboekt was erg goed, een aanrader! Goed georganiseerd, prima scooters en leuk personeel! Dank! W.Dolkens
+ Lees meer

Linda van Hunnik uit Amsterdam

23/07/2015 om 09:35 De service was prima en van de scootertocht hebben we genoten. Ik heb de scooterverhuur twee keer gedaan, een keer met slecht weer en een keer met heel mooi weer. Op de dag dat t slecht weer was werd er ons nog aangeboden of wij niet alsnog wouden wisselen van dag. Dit was geen probleem geweest. (Wel een aanrader om dit met mooi weer te doen!) Maar je krijgt een regenpak erbij vanuit hen en het arrangement met de high tea is ook prima!! Leuke dagen gehad! Linda van Hunnik
+ Lees meer

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Boogschieten met beer & bites

Boogschieten met beer & bites

Kom je vaardigheidskills testen. Ga boogschieten! Het enige dat je nodig hebt is een goede concentratie, een scherp oog en een vaste hand. Wij zorgen dan voor een persoonlijke begeleider en de handboog incl. materialen. Een leuke competitie die je afsluit met een hapje en een drankje.

Boek nu

€ 37,00

Meer informatie
Boulen & Fonduen 🫕

Boulen & Fonduen 🫕

Zoek jij een actief uitje, dat indoor wordt gespeeld en waar het eten inclusief is? Dan hebben wij Boulen & Fonduen voor jou. Een pré is wel dat je van kaas houdt 😉.

Boek nu

€ 38,00

Meer informatie
Jeu de boules kidsparty 🎉

Jeu de boules kidsparty 🎉

Er is er één jarig, hoera, hoera... Moet je een kinderfeestje organiseren? Wij hebben de jeu de boules Kidsparty! Een geheel verzorgd actief uitje waar je alleen maar lachende gezichten gaat zien!

Boek nu

€ 12,50

Meer informatie
Indoor jeu de boules baan

Indoor jeu de boules baan

Jeu de boules! Een leuk uitje voor jong en oud. Kom gezellig langs met z'n allen en gooi die ballen. WEES WELKOM! SOIS LE BIENVENU!

Boek nu

Vanaf € 18,50

Meer informatie
Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp