7 dagen per week geopend
GPS tocht en onbeperkt Pizza

GPS tocht en onbeperkt Pizza

Glühwein & cake met slagroom
Spannende GPS tocht in teams
Onbeperkt pizza's

Boek nu

Vanaf € 45,50 p.p.

Strijd in groepen tegen elkaar tijdens een spannende GPS tocht + pizza. Wie weet als eerste de juiste route te ontcijferen?

Ontvangst

Bij ontvangst op onze locatie staat de Glühwein en cake met slagroom voor jullie klaar. Buiten brandt de vuurkorf  voor een sfeervol ontvangst.  Aansluitend wordt het tijd om de groepen in te delen. Er wordt een uitleg gegeven over de tocht en de competitie  en natuurlijk laten we zien hoe de GPS werkt. En dan op pad en aan de slag, de tocht kan beginnen!

Gps tocht

De GPS tocht bestaat uit verschillende aanwijzingen en opdrachten. De juiste antwoorden helpen jullie om de goede route te nemen en weer terug te komen naar de locatie van Actief Twente. Op de coördinatie punten zijn opdrachten te vinden die – bij een juist antwoord – het volgende coördinaat geven. Daarnaast zijn er opdrachten onderweg die extra bonuspunten opleveren.  Dat gevonden coördinaat zet je in de GPS zodat die de richting aangeeft waar je naartoe moet. Het doel is om alle juiste coördinaten te vinden en zoveel mogelijk bonuspunten te halen. Een ideaal concept voor een teamuitje! Gaat jouw team er met de meeste punten vandoor?

Onbeperkt pizza

Na deze winterse tocht hebben jullie vast wel zin in een lekkere maaltijd! De pizza oven is al op temperatuur en middels show-cooking worden er onbeperkt pizza’s gebakken met diverse toppings. De pizza’s worden op een Italiaanse manier klaargemaakt in zijn oven, verser dan dit krijg je ze niet!

Wil je liever iets anders eten in plaats van de pizza’s? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Boeken en meer informatie

Neem een Optie of Boek dit arrangement eenvoudig online.

Vergelijkbare arrangementen

Bekijk alle arrangementen
Stuur ons een bericht via WhatsApp