E-bike ALBA Ciclone Comfort 2020

E-bike ALBA Ciclone Comfort 2020

Alba Ciclone Comfort

De Alba Ciclone Comfort is een heerlijke E-bike om mee te toeren. Wij hebben De Alba Ciclone comfort in dames en heren modellen. Het langere frame zorgt voor optimale stabiliteit. De actie radius van 75 tot 150 km maakt deze fiets niet alleen geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer maar ook voor recreatief fietsen.

Het Shimano Total Electric Power System (STEPS) geeft je onder alle omstandigheden een natuurlijke ondersteuning tot een maximale snelheid van 25 km/uur. Je merkt nauwelijks dat je op een e-bike fietst. De motor van de Alba Ciclone comfort loopt soepel en is vrijwel geruisloos. De in de achterdrager gemonteerde accu is uitneembaar. De accu kan dan ook in of uit de fiets worden opgeladen. Alle componenten van de STEPS zijn waterproof ontwikkeld om er in alle seizoenen zorgeloos mee te fietsen.

Shimano STEPS middenmotor

De motor van de Alba Ciclone comfort is licht van gewicht en sportief. Hij is verwerkt in de trapas. De middenmotoren zijn verreweg het meest populair, want ze zijn licht, compact en daardoor nauwelijks zichtbaar op een elektrische fiets.

De hydraulische velgremmen van Magura HS11 worden er remblokjes met behulp van oliedruk op de velg gedrukt. Dit zorgt voor een krachtig remeffect. Dit maakt het systeem lichter en daardoor kun je nog meer gedoseerd remmen en je heerlijk op de Alba Ciclone comfort kunt fietsen.

Nieuwprijs € 2549,-

Onze prijs € 1200,-

De Alba ebikes zijn een aantal seizoenen in de verhuur geweest en zijn goed onderhouden in eigen beheer. Voor jongere modellen of andere type ebikes kijk hier.

Specificaties

Bouwjaar: 2020
Merk: Alba
Kleur: Zwart
Framemaat: Dames 50” en 54” en heren 57″
Conditie: Gebruik
Motor locatie: Midden
Motor techniek: Shimano steps
Kracht motor: Shimano steps Middenmotor (60 Nm)
Accu capaciteit: 418wh 36w 11.6ah
Trapondersteuning: 3 standen
Actieradius: 75 tot 150km
Aantal versnellingen: 7
Type versnellingen: Nexus 7
Rem systeem: Hydraulische velgremmen

Inbegrepen

Onderhoud

Onderhoud is voor belangrijk voor je ebike. Zo geniet je nog langer van je fiets en voorkom je onnodige slijtage. Bij een onderhoudsbeurt controleren wij de belangrijkste onderdelen van de fiets en worden de belangrijke onderdelen grondig schoongemaakt en ingesmeerd. Wij raden aan om om de 6 maanden een onderhoudsbeurt te doen € 80,-.

Waarom kopen bij Actief Twente

Leveringsvoorwaarden

€ 1200 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze E-bike ALBA Ciclone Comfort 2020? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp