Elektrische Bakfiets cargo long 2020/2021/2022

Elektrische Bakfiets cargo long 2020/2021/2022

Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets waarmee je de kinderen naar school kunt brengen of op een goedkope manier je wekelijkse boodschappen kunt doen? Dan is de elektrische bakfiets cargo long zeker een aanrader. Dankzij de Nexus 7 versnellingsnaaf heb je voor elke snelheid de juiste versnelling. De elektrische houten bakfiets is een mooie traditionele Bakfiets met elektrische aandrijving. De motor van deze houten elektrische bakfiets zit bij de trapas en geeft dat extra duwtje in de rug, wanneer u kracht zet. Bij deze Classic zit de accu in de drager.

De Elektrische Bakfiets cargo long is uitgevoerd met het Shimano Steps systeem van het type 6100. Dit systeem is relatief licht in gewicht, is fluisterstil, geeft een krachtige perfecte ondersteuning van 60 Nm en heeft een groot bereik. Het Shimano Steps Systeem is betrouwbaar en heeft veel extra’s. Dit systeem is eenvoudig te bedienen via een display met de bediening dicht bij de duim, u houdt de handen op het stuur tijdens het bedienen. 

Wat is NM

Het vermogen van de motor van een e-bike bepaalt de hoeveelheid ondersteuning tijdens het fietsen. Het koppel (kracht van de motor) wordt uitgedrukt in Newtonmeters (Nm) en daarbij geldt hoe hoger het aantal Nm, hoe meer ondersteuning de motor kan geven.

De elektrische bakfiets cargo long

Bouwjaar: 2020/2021/2022
Model: Cargobike Classic Long Steps
Merk: Bakfiets.nl
Kleur: Hout
Framemaat: Universeel
Conditie: Gebruikt

Specificaties elektrische bakfiets cargo long

Motor locatie: Midden
Motor techniek:  Shimano Steps 
Kracht motor: 60 Nm
Accu capaciteit: 418 Wh 36v 11.6ah
Trapondersteuning: 3 standen
Actieradius: 40 tot 80 km
Aantal versnellingen: 7
Type versnellingen: Shimano nexus
Rem systeem: Rollerbrakes

Meerdere modellen

Wij hebben deze houten elektrische bakfietsen in de verhuur gehad en de bakfiets van 2022 is nog als nieuw en ze zijn zeer goed onderhouden in eigen beheer. Ben je op zoek naar een Cube elektrische bakfiets zwart, kijk dan eens bij de link!

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

€ 1799 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Elektrische Bakfiets cargo long 2020/2021/2022? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp