Cannondale mountainbike trail 5 2020

Cannondale mountainbike trail 5 2020

De Cannondale mountainbike trail 5 uit 2020 is een strakke mountainbike en geschikt voor iedereen die het mountainbike wil ontdekken. Deze mountainbike hebben wij alleen in 27,5”. Het is de ideale mountainbike  om mee te starten, zeker vanwege zijn scherpe prijs. De fiets heeft een robuust aluminium frame.

De Trail serie was oorspronkelijk gebouwd voor de bergen, maar het is zo’n solide mountainbike dat hij hedendaags overal gebruikt wordt. Ze zijn zeer geschikt voor simpele trails, gravelwegen en ontspannen ritten.

Hydraulische schijfremmen

De hydraulische schijfrem werkt door middel van olie dat via de remleiding naar de remklauw gaat. De druk die je hier door krijgt zorgt ervoor dat de zuigers in de remklauw zich tegen de remschijven aanduwen. Dit systeem is lichter en geeft je de mogelijkheid om nog gedoseerder te remmen.

Nieuwprijs 579,-

Onze prijs 249,-

Deze mountainbike is meerdere seizoenen bij ons in verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Naast de 27,5 versie mountainbike hebben wij ook andere modellen mountainbikes in de de verkoop. Klik op de link voor meer informatie!

Cannondale mountainbike trail 5

Bouwjaar: 2020
Merk: Cannondale
Kleur: Graphite
Framemaat: 27,5”
Conditie: Gebruikt

Specificaties Cannondale mountainbike trail 5

Aantal versnellingen: 27 versnellingen
Type versnellingen: 9 Speed
Rem systeem: Shimano hydraulische schijfremmen

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

cannondale mountainbike trail 5

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 249 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Cannondale mountainbike trail 5 2020? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp