Cube Cargo Hybrid 500

Cube Cargo Hybrid 500

Ben je op zoek naar een elektrische bakfiets waarmee je de kinderen naar school kunt brengen of makkelijk je boodschappen kunt doen? Dan is de cube bakfiets zeker een aanrader. Dankzij de natuurlijke ondersteuning van de Bosch Cargo Line middenmotor fiets je heerlijk en zitten je kinderen ook comfortabel. De Cube bakfiets heeft een stevig aluminium frame met een ruime bak waar alles in past. De voorvork is voorzien van vering, zodat de kinderen ook comfortabel in de bak zitten op oneffen wegen. De CUBE Cargo Hybrid is een praktische en stabiele (werk)fiets die totaal tot 220 kilo kan vervoeren. Het kleine voorwiel en het grote achterwiel zijn opgehangen in een aluminium frame, dat stevig genoeg is om twee kinderen veilig mee te vervoeren. De accu is centraal ondergebracht voor een goede en uitgebalanceerde rit. De Cargo Hybrid biedt een nieuwe manier van transport in de stad maar ook op het platteland.

Traploos schakelen

De bakfiets beschikt over een extreem sterke Enviolo Cargo-versnellingsnaaf. Bij traploos schakelen wissel je van versnelling alsof je aan een volumeknop draait. Er zijn geen sprongen meer tussen de versnellingen. Zo kies je heel nauwkeurig, zonder dat het moeite kost, exact de juiste versnellingsstand. Een traploze versnelling heeft dus eigenlijk oneindig veel versnellingen en is ideaal bij deze cube bakfiets!

Accessoires

Onze bakfiets wordt geleverd met de volgende accessoires: Bankje voor de kinderen en bagagedrager. Een regenkap en maxi-cosi bevestigingen zijn optioneel aan te schaffen.

Nieuwprijs incl. bankje en bagagedrager: € 5128,-

Onze prijs 3500,-

Regenkap: € 200,- (nieuwprijs: € 269,95)
Maxicosi bevestiging (Steco Mini Mee): € 99,- (nieuwprijs: € 129,95)

De Cube bakfiets hebben wij 1 seizoen in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Naast deze Cube bakfiets hebben wij nog meerdere modellen in de verkoop.

Cube bakfiets

Bouwjaar: 2022
Merk: Cube Carbo Hybrid
Kleur: Zwart
Framemaat: One size
Accu: 500 wh
Versnellingen: Traploze versnelling
Merk: Enviolo
Rem systeem: Magura schijfremmen
Wielmaat: voor 20” –  achter 27,5”

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom een Cube bakfiets kopen bij Actief Twente:

€ 3500 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Cube Cargo Hybrid 500? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp