E-bike ALBA Ciclone Comfort 2021

E-bike ALBA Ciclone Comfort 2021

De e-bike Alba Ciclone 2021 comfort is een heerlijke fiets om mee te toeren. Wij hebben De Alba Ciclone comfort in dames en heren modellen. Het langere frame zorgt voor optimale stabiliteit. De actie radius van 75 tot 150 km maakt deze fiets niet alleen geschikt voor dagelijks woon-/werkverkeer maar ook heerlijke fietsvakanties.

Het Shimano Total Electric Power System (STEPS) geeft je onder alle omstandigheden een natuurlijke ondersteuning tot een maximale snelheid van 25 km/uur. Je merkt nauwelijks dat je op een e-bike fietst. De motor van de Alba Ciclone comfort loopt soepel en is vrijwel geruisloos. De in de achterdrager gemonteerde accu is uitneembaar. De accu kan dan ook in of uit de fiets worden opgeladen. Alle componenten van de STEPS zijn waterproof ontwikkeld om er in alle seizoenen zorgeloos mee te fietsen.

Shimano STEPS middenmotor

De motor van de E-bike Alba Ciclone comfort 2022 is licht van gewicht en sportief. Hij is verwerkt in de trapas. De middenmotoren zijn verreweg het meest populair, want ze zijn licht, compact en daardoor nauwelijks zichtbaar op een elektrische fiets.

De hydraulische velgremmen van Magura HS11 worden er door remblokjes met behulp van oliedruk op de velg gedrukt. Dit zorgt voor een krachtig remeffect. Dit maakt het systeem lichter en daardoor kun je nog meer gedoseerd remmen en je heerlijk op de Alba Ciclone comfort kunt fietsen.

Nieuwprijs 2599,-

Onze prijs 1675,-

De heren en dames Alba Ciclone e-bike is ex-rental geweest en is goed onderhouden in eigen beheer. Voor onze overige modellen klik op de link!

E-bike Alba Ciclone Comfort 2021

Bouwjaar: 2021
Merk: Alba Ciclone Comfort
Kleur: Antraciet
Framemaat: Dames 50” en 54″
Framemaat: Heren 57”
Conditie: Gebruikt

Specificaties E-bike Alba Ciclone Comfort 2021

Motor locatie: Middenmotor
Motor techniek: Shimano steps
Kracht motor: 60 Nm
Accu capaciteit: 418wh 36w 11.6ah
Trapondersteuning: 3 standen
Actieradius: 75 tot 150 km
Aantal versnellingen: 8
Type versnellingen: Nexus 8
Rem systeem: Hydraulische velgremmen

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente

€ 1675 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze E-bike ALBA Ciclone Comfort 2021? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp