Gazelle Orange Pure Toerfiets 2014

Gazelle Orange Pure Toerfiets 2014

De Gazelle Orange Pure hebben wij te koop in dames en heren modellen. Deze toerfietsen zijn zeer onderhoudsarm dankzij de banden met anti lekbescherming, de gesloten FlowLine kettingkast en RVS spaken. Het comfortabele zadel biedt extra fietscomfort. Deze Gazelle toerfiets heeft een lage instap en een verstelbare zadelpen. Je hebt dus geen gereedschap nodig. De zithouding is comfortabel en doormiddel van de speciale framegeometrie heb je een veilige rijervaring.

Verder beschikt de Gazelle toerfiets over rollerbrakes. Deze zitten vaak op luxere stadfietsen en recreatieve fietsen. Doordat de rollerbrakes weinig onderhoud nodig hebben, makkelijk af te stellen zijn en ze beter remmen in de regen, maakt dit de Gazelle fiets tot een goede toerfiets met veel extra’s. Verder heeft de rollerbrake een groot voordeel boven de velgrem, want de velg slijt hierdoor niet en wordt niet vies.

Deze Gazelle Orange Pure fiets uit het jaar 2014 met zijn Nexus 7 versnellingsnaaf heeft 7 versnellingen. Dit is de versnellingsnaaf die het meest gebruikt wordt en deze heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Je ziet deze naaf dan ook veel bij stadfietsen en transportfietsen en zo ook bij deze Gazelle toerfiets.

Dus ben je op zoek naar een goedkope stadsfiets, kroegenfiets of een fiets bij je huisje? Dan is dit een topoplossing.

Nieuwprijs € 559,-

Onze prijs 150,-

Deze Gazelle toerfiets hebben wij een aantal seizoenen in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Naast deze fiets hebben wij nog meer 2de hands fietsen in de verkoop. Bekijk de link voor onze overige fietsen en voertuigen!

Gazelle Orange Pure

Bouwjaar: 2014
Merk: Gazelle
Kleur: Grijs
Framemaat dames: 53″ en 57″
Framemaat heren: 57”
Conditie: Gebruikt

Specificaties Gazelle Orange Pure

Aantal versnellingen: 7
Type versnellingen: Nexus 7
Rem systeem: Rollerbrakes

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 150 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Gazelle Orange Pure Toerfiets 2014? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp