Fun2go duofiets 2022

Fun2go duofiets 2022

De Fun2go duofiets van van Raam is een heerlijke duofiets die het mogelijk maakt om ondanks beperkingen toch heerlijk mobiel te zijn. Door zijn elektrische ondersteuning geeft deze mindervalidefiets ook nog eens veel fietsplezier. De bestuurder en bijrijder zitten naast elkaar, wat ook wel side-by-side genoemd wordt! Hierdoor heb je een betere communicatie met elkaar. De bestuurder heeft de mogelijkheid om te sturen en te remmen, de bijrijder niet. Natuurlijk kan de bijrijder wel meetrappen.

Grote voordelen van de Fun2go duofiets zijn:

Nexus versnelling 8

De kop zegt het al, deze Fun2go duofiets heeft 8 versnellingen. Hierdoor heeft deze mindervalidefiets een breder bereik, loopt efficiënter en is kwalitatief beter. Hij heeft zelfs een direct drive. Dat wil zeggen, dat je in de 5de versnelling een 1 op 1 naaf hebt. Er gaat dus geen trapenergie verloren.

Hydraulische schijfremmen

Hydraulische schijfremmen zijn de best presterende fietsremmen onder iedere omstandigheid. Schijfremmen maken gebruik van een remschijf in het wiel en kabels met een hydraulische vloeistof. De rem werkt door olie die door de remleiding naar de remklauw wordt verplaatst.

Nieuwprijs 10.010,-

Onze prijs 7999,-

De Fun2go duofiets is kort in de verhuur geweest (1 seizoen) en altijd goed onderhouden in eigen beheer.  Ben je op zoek naar een ander model mindervalidefiets, klik dan eens op de link voor overige modellen van van Raam fietsen!

Fun2go duofiets

Bouwjaar: 2022
Merk: van Raam
Kleur: Staal blauw
Conditie: Zo goed als nieuw

Specificaties Fun2go duofiets

Motor techniek: Van Raam
Accu capaciteit: 36v 24,8Ah 880wh
Trapondersteuning: 3 standen
Aantal versnellingen: 8
Type versnellingen: Nexus
Rem systeem: Hydraulische schijfremmen
Overig: incl. Schakelnaaf verlichting, slot, bel, parkeerrem, armleuning op bijrijder, voetplaat, heupgordel, boodschappenmand, anti-lekbanden.

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom een Fun2Go duofiets kopen bij Actief Twente:

€ 7999 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Fun2go duofiets 2022? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp