7 dagen per week geopend

Kano aluminium Osagian 2015

Kano aluminium Osagian 2015

De kano aluminium Osagian is een stabiele kano om mooie tochten mee te kanoën. De kano’s die wij in de verkoop hebben, ook wel Canadese kano’s genoemd, zijn geschikt voor 2 of 3 personen en ieder heeft zijn eigen peddel. De kano wordt dan ook verkocht inclusief 3 peddels. Deze kano is gemaakt van aluminium en dus niet van polyethyleen. Het voordeel ten opzichte van onze andere modellen kano’s is, dat deze kano in gewicht lichter is. Dus makkelijker te tillen!

Omdat de watersport de laatste jaren erg in opkomst is. En de mensen er steeds meer voor kiezen om lekker in de buitenlucht te zijn, is deze Canadese kano een uitstekende 2de hands keus. Heb je altijd al een kano willen hebben of heb je interesse voor een kano? Dan is dit je kans! Maar kies je voor een Canadese kano of heb je toch liever een kajak?

Wat is het verschil tussen een kano en kajak?

In een kajak vaar je met een peddel met aan beide kanten een peddelblad. Kies je voor een Canadese kano, dan vaar je met een peddel die bestaat uit één peddelblad. Nog een verschil is, dat je in de kajak meestal alleen (solo) zit, terwijl je in een (Canadese) kano met twee of drie personen zit.

Nieuwprijs 1499,-

Onze prijs 999,-

Deze (Canadese) kano is enkele seizoenen bij ons in de verhuur geweest en goed onderhouden in eigen beheer.  Wil je weten welke kano’s wij nog meer in de verkoop hebben, klik op de link!

Kano Aluminium Osagian

Bouwjaar: 2015
Merk: Osagian
Kleur: Zilver
Peddels: 3
Conditie: Gebruikt

Specificaties Kano Aluminium Osagian

Lengte: 519 cm
Breedte: 91 cm
Gewicht: 36 kg
Materiaal: Aluminium

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente

  • Snel en voordelig bezorgd door heel Nederland
  • Inclusief garantie
  • Goed onderhouden

€ 999 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Kano aluminium Osagian 2015? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp