Kano Robson Yuma rood 2013

Kano Robson Yuma rood 2013

De kano Robson Yuma rood is een stabiele kano om mooie tochten mee te kanoën. En hij is gemaakt van polyethyleen. De kano’s die wij in de verkoop hebben, ook wel Canadese kano’s genoemd, zijn geschikt voor 2 of 3 personen en ieder heeft zijn eigen peddel. De kano wordt dan ook verkocht inclusief 3 peddels.

Omdat de watersport de laatste jaren erg in opkomst is. En de mensen er steeds meer voor kiezen om lekker in de buitenlucht te zijn, is deze Canadese kano een uitstekende 2de hands keus. Heb je altijd al een kano willen hebben of heb je interesse voor een kano? Dan is dit is dit je kans! Maar kies je voor een Canadese kano of heb je toch liever een kajak?

Wat is het verschil tussen een kano en kajak?

In een kajak vaar je met een peddel met aan beide kanten een peddelblad. Kies je voor een Canadese kano, dan vaar je met een peddel die bestaat uit één peddelblad. Nog een verschil is, dat je in de kajak meestal alleen (solo) zit, terwijl je in een (Canadese) kano met twee of drie personen zit.

Wat is polyethyleen?

Van alle kunststoffen wordt polyetheen, ook wel poleythyleen genoemd, het meest geproduceerd en het meest gebruikt. PE is vriesbestendig tot wel -40 graden celsius en daardoor ook zeer geschikt voor het opslaan. Het heeft een hoge slagvastheid en brokkelt of splintert het niet.

Nieuwprijs 799,-

Onze prijs 350,-

Deze kano hebben wij een aantal seizoenen in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Voor onze overige modellen klik op de link!

Kano Robson Yuma rood

Bouwjaar: 2013
Merk: Robson Yuma
Kleur: Rood
Peddels: 3
Conditie: Gebruikt

Specificaties Kano Robson Yuma rood

Lengte: 470 cm
Breedte: 95 cm
Hoogte: 46cm
Gewicht: 44 kg
Materiaal: Poleythyleen

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente

  • Snel en voordelig bezorgd door heel Nederland
  • Inclusief garantie
  • Goed onderhouden

€ 350 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Kano Robson Yuma rood 2013? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp