Kickbike Sport G4 2017/2020/2023

Kickbike Sport G4 2017/2020/2023

Kickbike Sport G4

De kickbike sport g4 is de klassieke allround step. Met zijn hybride banden die zeer lang mee gaan en ook nog eens snel zijn op het asfalt maar ook zich comfortabel voelen op de verharde paden. Het stuur dat in hoogte verstelbaar is geeft je de mogelijkheid om sportief of relaxed te steppen. De Kickbike sport g4 heeft een grote voorband en een kleinere achterband, deze combi zorgt ervoor dat de step zeer geschikt is voor gravel, harde paden en natuurlijk asfalt. De step heeft een compact formaat en daardoor ook erg gemakkelijk mee te nemen in de auto. De type remmen zijn een v-brake.

De kickbike sport g4 hebben wij uit 2017 en 2020. Er zit geen verschil qua materialen tussen de twee bouwjaren.

V-brake rem

De V-brake rem noem je ook wel de velgrem. Deze velgrem maakt tijdens het remmen gebruik van kunststof blokjes die tegen de veld worden aangedrukt. De remmen kun je vinden aan het voor- en achterwiel van de step en ze zorgen voor een krachtig remeffect. Velgremmen hebben een korte remweg.

Nieuwprijs € 380,-

Ex-rental prijs € 215,- (2017)

Andere modellen

Deze Kickbike Sport G4 hebben wij een aantal seizoenen in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Naast deze step hebben wij nog meer tweedehands steps in de verkoop. Bekijk de link voor onze overige steps of andere voertuigen!

Specificaties

Bouwjaar: 2017 of 2020
Kleur: Zwart
Conditie: Gebruikt
Model: Sport G4
Materiaal: Staal
Wielmaat voor: 28″
Wielmaat achter: 18″
Type rem: V-brake

Onderhoud

Onderhoud is voor belangrijk voor je Kickbike. Zo geniet je nog langer van je kickbike en voorkom je onnodige slijtage. Bij een onderhoudsbeurt controleren wij de belangrijkste onderdelen van de fiets en worden de belangrijke onderdelen grondig schoongemaakt en ingesmeerd. Onderhoudsbeurt € 49,-

Waarom kopen bij Actief Twente:

Leveringsvoorwaarden

€ 215 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Kickbike Sport G4 2017/2020/2023? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp