Kinderfietsen diverse maten 2022

Kinderfietsen diverse maten 2022

Op zoek naar een kinderfiets uit 2022? Wij hebben verschillende kinderfietsen in de verkoop. Deze leuke, stevige en solide kinderfiets heeft 3 versnellingen (uitgezonderd de 20” kinderfiets). De fietsen zijn uitgerust met een stevig stalen frame, hebben verlichting en alle drie frame maten hebben een terugtraprem. Is je kind al iets ouder, dan heeft framemaat 24” en 26” hebben ook nog eens 3 versnellingen.

Leuk detail

Leuk detail van deze kinderfiets is, dat door de bagagedrager voorop het ook wel een beetje op een omafiets lijkt. Moet je fietsen met een beetje bagage dan leg je je spullen in een leuk mandje of een stoere kist. Dus je kunt altijd bepakt en bezakt op pad. Hoe leuk is dat?

Waarom een terugtraprem voor kinderen?

De terugtrap is ongevoelig voor regen en dat is voor kinderen natuurlijk erg handig. Verder zijn er geen extra kabels aan de kinderfiets bevestigd. Dit ziet er mooier uit, maar is ook handiger. Je kunt zo namelijk niet achter een kabel blijven hangen en voor kindjes is dit toch wel erg gemakkelijk.
De kinderfietsen hebben we in jongens en meisjes modellen en ook in verschillende frame maten:

Deze kinderfietsen hebben wij een aantal seizoenen in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Naast deze kinderfietsen hebben wij nog meer 2de hands fietsen in de verkoop. Bekijk de link voor onze overige fietsen en voertuigen!

Kinderfiets 2022

Bouwjaar: 2022
Merk: BFN
Model: Load
Kleur: Zwart
Frame maat: 20’’ / 24” / 26”
Conditie: Zo goed als nieuw

Specificaties kinderfiets

Aantal versnellingen: 3
Type versnellingen: Nexus
Rem systeem: terugtraprem
Overig: Jongens en meisjes modellen op voorraad

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom een kinderfiets uit 2022 kopen bij Actief Twente:

€ 275 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Kinderfietsen diverse maten 2022? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp