Fatbike Knaap Bike 2021

Fatbike Knaap Bike 2021

Knaap Space Grey Edition

Voordelig een Fatbike kopen? Kies voor een Ex-rental Knaap Bike uit 2021. Een Fatbike is een e-bike die ontzettend populair onder jongeren zijn. De fatbikes van het merk Knaap zijn de populairste fatbikes op dit moment.

De Knaapbike is voorzien van voetsteuntjes, tweepersoonszadel en duidelijk display. De krachtige ondersteuning tot 25 km/uur zorgt ervoor dat er geen helmplicht geldt. De uitneembare accu heeft een actieradius in nieuwstaat van 140 kilometer. Er zijn nog enkele modellen beschikbaar met rugsteun.

Nieuwprijs € 2482,-

Ex-rental prijs € 1450,-

De Fatbike Knaap Bike is slechts 2 seizoenen in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Er zijn ook 2022 modellen beschikbaar. Bekijk hier.

Specificaties

Merk: Knaap
Model: Space grey edition
Bouwjaar: 2021
KM stand: ca. 4400
Frame: Aluminium
Kleur: Spacegray
Motor: 36V/250W achterwiel aandrijving
Accu: 36V 21Ah Samsung Lithium-ion
Actieradius: ca. 90 kilometer
Snelheid: 25 km/u
Remsysteem: Hydraulische schijfremmen
Schakelsysteem: 7 speed derailleur

Inbegrepen

Accessoires

Voorkom diefstal en kies voor een slot dat voldoet aan de eisen van je verzekering.

De Knaap Bike is voorzien van een tweepersoonszadel. Kies voor een rugsteun wanneer je de fiets wilt gebruiken met 2 personen.

Onderhoud

Onderhoud is voor belangrijk voor je fatbike. Zo geniet je nog langer van je Knaap Bike en voorkom je onnodige slijtage. Bij een onderhoudsbeurt controleren wij de belangrijkste onderdelen van de fiets en worden de belangrijke onderdelen grondig schoongemaakt en ingesmeerd. Onderhoudsbeurt € 80,-

Waarom kopen bij Actief Twente:

Leveringsvoorwaarden

€ 1450 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Fatbike Knaap Bike 2021? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp