Lopifit 2018

Lopifit 2018

Wil je een lopifit kopen bekijk dan onze verkoopmodellen.

De Lopifit ook wel de loopfiets genoemd is een loopbandfiets met 5 versnellingen. Het is een zeer vernieuwende manier van voortbewegen. Waarbij zadelpijn echt tot het verleden behoort. De elektrische loopfiets remt via de mechanische schijfremmen. Met de lopifit kun je grote afstanden “lopend” afleggen. Met een wandeltempo van 5 km per uur kun je al een snelheid halen van 25 km per uur.

Eenvoudige bediening en erg veilig

Heb je interesse om een Lopifit te kopen dan hier een paar kleine aanwijzingen. De bediening is eenvoudig, iedereen kan op een elektrische loopfiets (vanaf 155 cm). Je stapt op, maakt een eerste loopbeweging en daar ga je al. Door de sensoren in de remhendels kan de loopband met een lichte beweging stop gezet worden. De schijfremmen zorgen ervoor dat de Lopifit veilig en snel tot stilstand komt. Het lopen op de elektrische loopfiets is echt een unieke ervaring. Het is ontspannen door de elektrisch aangedreven loopband en kost daardoor maar een kleine inspanning.

De Lopifit is een Nederlands product dat alleen maar is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige onderdelen.

Wat zijn mechanische schijfremmen

Bij een mechanische schijfrem wordt de kracht waarmee je in de remhendel knijpt via een kabel op de remblokjes uitgeoefend.

Nieuwprijs € 2500,-

Onze prijs 1100,-

De loopfiets is in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. We hebben de lopifid in meerdere kleuren.

Lopifit loopfiets

Bouwjaar: 2018
Merk: Lopifit
Kleur: Meerdere kleuren beschikbaar
Framemaat: Universeel
Conditie: Gebruikt

Specificaties Lopifit kopen

Motor techniek: Bafang motor
Kracht motor: 250 Watt
Accu capaciteit: 960 Wh
Actieradius: 50 tot 70 km
Rem systeem: Mechanische schijfremmen
Accu’s: Vernieuwd in 2021

Overige informatie

Waarom een Lopifit kopen bij Actief Twente

€ 1100 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Lopifit 2018? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp