Speed pedelec QWIC Performance RD11 2021

Speed pedelec QWIC Performance RD11 2021

De Speed pedelec van Qwic is een elektrische fiets die een topsnelheid van 45 km/u kan bereiken. Je moet hier dus ook een helm voor dragen en sinds januari 2017 wordt de speed pedelec gezien als een bromfiets. Ze worden worden steeds meer voor het woon en -werkverkeer gebruikt. Door de snelheid, sportieve beweging en het hoge comfort zijn speed bikes een ideaal transportmiddel en lang niet zo duur als een auto of openbaar vervoer.

Met de accu in het frame, een achterwielmotor en een derailleurversnelling is de Speed pedelec van Qwic een ware racer.

Wist je dat:

Een Speed pedelec met een achterwielmotor het snelst zijn en makkelijk een topsnelheid halen van 45 km/u. E-bikes met een achterwielmotor ware krachtpatsers zijn en zorgen voor het ultieme rijcomfort. Een van de grootste voordelen bij een achterwielmotor is, dat je het gevoel hebt dat je een duw in je rug krijgt. Het fietsen op een fiets met een achterwielmotor voelt het meest vertrouwd aan. Dit komt doordat de aandrijving bij een ’traditionele’ fiets zich ook bij het achterwiel bevindt. Tevens komt een achterwielmotor bij een e-bike vaker voor met een derailleurversnelling.

Wat is een derailleurversnelling?

Een derailleurversnelling maakt gebruik van verschillende tandwielen. En tijdens het fietsen op je Speed Pedelec van Qwick zorgt deze ervoor dat de ketting van tandwiel verwisselt. Hierdoor heb je meer versnellingsopties en zijn tussenstapjes bij het schakelen erg precies.

Nieuwprijs 3799,-

Onze prijs 2750,-

Deze mooie Speed pedelec Qwic is slechts kort bij ons in de verhuur geweest en goed onderhouden in eigen beheer. Voor onze overige e-bikes klik op de link!

Speed pedelec Qwic

Specificaties Speed pedelec Qwic

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom de Speed pedelec Qwic kopen bij Actief Twente

€ 2750 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Speed pedelec QWIC Performance RD11 2021? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp