Rolstoelfiets Veloplus 2022

Rolstoelfiets Veloplus 2022

Wil je een rolstoelfiets Veloplus kopen? Dan ben je bij Actief Twente aan het goede adres!

Deze mindervalidefiets is ontwikkeld om mensen, die in hun eigen rolstoel blijven zitten, per fiets te vervoeren. Je hebt dus geen transfer nodig tussen de rolstoel en de fiets. Zonder veel krachtinspanning of tillen wordt de bijrijder op het plateau van de fiets gereden. Doordat de de oprijplaat kantelbaar is kan de handbewogen rolstoel eenvoudig de rolstoelfiets op rijden. Je zet de rolstoel dan met de vergrendeling vast.

De rolstoelfiets Veloplus heeft goede rij eigenschappen en is erg stabiel. De breed geplaatste voorwielen zorgen er tevens voor dat er een verkorte draaicirkel is. Wil je de rolstoelfiets Veloplus kopen dan zit er als extra nog de geweldige trapondersteuning bij.

Elektrische ondersteuning

Onze rolstoelfiets Veloplus is van van Raam. Zij hebben een eigen elektrisch trapondersteuning systeem, dat speciaal is gemaakt voor mindervalidefietsen. Hierdoor zijn deze fietsen eenvoudig te bedienen, de accu hoogwaardig en zeer veilig. Verder kun je de ondersteuning individueel programmeren aangepast op de beperking. De accu van de Veloplus is groter en daardoor heeft deze ook een groter bereik. De actieradius is dan ook zo’n 45 kilometer. Dit is wel afhankelijk in welke stand je fiets (met de eccostand kun je dit makkelijk bereiken) en het gewicht dat deze mindervalidefiets totaal moet dragen.

Nieuwprijs 10.560,-

Onze prijs 7900,-

De rolstoelfiets Veloplus is kort in de verhuur geweest en altijd goed onderhouden in eigen beheer. Ben je op zoek naar een ander model mindervalidefiets, klik dan eens op de link voor overige modellen van van Raam fietsen!

Rolstoelfiets Veloplus

Bouwjaar: 2022
Merk: van Raam
Kleur: Grijs mat
Conditie: Zo goed als nieuw

Specificaties rolstoelfiets Veloplus

Motor techniek: Van Raam
Accu capaciteit: 36v
Trapondersteuning: 3 standen
Aantallen: 8
Remsysteem: Hydraulische schijfremmen voor en V-brakes achter
Overig: verlichting, slot, bel, wielafscherming, veiligheidsgordel, rolstoelfixeerhaken, parkeerrem

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 7900 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Rolstoelfiets Veloplus 2022? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp