Scooter Vespa LX 50 2012

Scooter Vespa LX 50 2012

Will je een 45 km/uur scooter kopen van het merk Vespa LX50? Dan ben je bij Actief Twente aan het goede adres! Deze mooie groene Vespa scooter LX50 komt uit 2012 en is in zeer goede staat.

Vespa

Vespa is een merk van bromfietsen en scooters die gemaakt worden door het Italiaanse bedrijf Piaggio. In 1946 werd Piaggio beroemd met de productie van scooters die de naam Vespa kregen. Vespa betekent ook wel wesp. Ze maakten namelijk zo’n mooi zoemend geluid. De Vespa LX hebben ze op de markt gebracht toen Piaggio 60 jaar bestond.

De Vespa LX50 is een heus Italiaans stylicoon en werd een wereldwijd fenomeen. Deze scooter geeft je stijl en vrijheid en hij werd geliefd door iedereen. De Vespa van toen en nu blijven legendarisch en zijn solide en wendbaar. De scooter volgde de internationale trends en kreeg opvolgers in vele verschillende kleuren. Het is het perfecte voertuig voor in de stad, maar ook op het platteland.

De technologie van de Vespa LX staat vooraan voor wat betreft kwaliteit en veiligheid: nieuw dashboard met boordcomputer, hallogeen verlichting en 12 inch voor- en achterwielen. Alle motoren dragen bij aan vermindering van verbruik en uitstoot, hetgeen ook onze planeet ten goede komt.

Nieuwprijs 3500,-

Onze prijs 1100,-

De Vespa scooter LX50 is een ex-rental en altijd goed onderhouden in eigen beheer.  Ben je op zoek naar een andere model scooter, klik dan eens op de link voor onze overige modellen scooters!

Scooter Vespa LX50

Merk: Vespa
Model: LX50
Bouwjaar: 2012
Kleur: Groen
Conditie: Gebruikt

Specificaties scooter Vespa LX50

Uitvoering: 45 km/uur
Bouwjaar: 2012
Motor: 4 takt
Brandstoftank: 8,6 liter
Km stand: 22000
Overige: is geheel overgespoten met een unieke turqoise kleur

BESCHIKBAAR: 1 OP = OP

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom deze scooter Vespa LX50 kopen bij Actief Twente:

€ 1100 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Scooter Vespa LX 50 2012? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp