Sparta Elektrische Tandem 2018

Sparta Elektrische Tandem 2018

Wil je een Sparta elektrische tandem kopen. Dan is Sparta double X N8 een top tandem om 2de hands te kopen. Met deze Sparta Elektrische Tandem Double X kun je met z’n tweeën erop uit. De e-tandem is een genot en voor vele doeleinden inzetbaar. Je kunt hem gebruiken als gezin, een kinderdagverblijf, een zorginstelling of voor mindervalide personen is de Sparta elektrische tandem een vervoersmiddel bij uitstek. Wil je graag weten wat wij voor jullie kunnen betekenen of ben je op zoek naar een vervoersmiddel zoals deze e-tandem? Neem dan met ons contact op. Wij kijken graag wat we voor jullie kunnen doen. Wil je niet meteen iets kopen, dan huur je deze elektrische tandem en probeer je hem eerst uit. We hebben vele mooie routes voor jullie.

Wat technische details over de Sparta elektrische tandem. Deze heeft een mono-shock vering in de voorvork. Die zorgt ervoor dat je tijdens iedere fietsrit het nodige comfort hebt. Tevens is deze elektrische tandem uitgerust met een dubbele standaard. Zodat hij niet snel omvalt. En hoe heerlijk is het dat de Sparta tandem elektrisch ondersteund is. Op de ecostand kun je al snel tussen de 50 a 100 kilometer fietsen.

Rollerbrakes

In de rollerbrake zit een gekarteld wiel dat wordt gedraaid wanneer je de rem indrukt. De metalen schijfjes, de rollers, zitten in dit gekartelde wiel. Hiervan is dan ook de naam van dit type rem afgeleid. Wanneer je de rem indrukt dan duwen de rollers tegen de remschoen aan.

Nieuwprijs 3099,-

Onze prijs 1799,- accu uit 2021

Onze prijs 1949,- accu uit 2022

Sparta elektrische tandem

Bouwjaar: 2018 
Merk: Kleur: Grijs/Blauw
Framemaat: Unisex
Conditie: Gebruikt

Specificaties

Motor locatie: Voorwiel
Motor techniek: 250W, Borstelloos
Kracht motor: nvt
Accu capaciteit: 36V, 17.25 Ah, 612Wh
Trapondersteuning: 5 standen
Actieradius: 50 tot 100 km
Aantal versnellingen: 8 
Type versnellingen: Shimano nexus 8
Rem systeem: Rollerbrakes 

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom een Sparta elektrische tandem kopen bij Actief Twente:

€ 1799 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Sparta Elektrische Tandem 2018? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp