7 dagen per week geopend

Yepp kinderzitje achter

Yepp kinderzitje achter

Ben je op zoek naar een goede 2de hands kinderzitje? Dan kunnen wij het Yepp kinderzitje achter zeker aanraden! Als moeder of vader wil je natuurlijk dat je kindje veilig zit. En het Yepp kinderzitje is hier dan een hele goede keus in. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Het is gemaakt van een uniek materiaal, ook wel bekend als Crocs. Dit materiaal is zacht en schokabsorberend wat heel comfortabel aanvoelt.

Kinderzitje zijn er in verschillende leeftijdscategorieën. Ben je op zoek naar een kinderzitje achterop, dan is dit kinderzitje daar zeer geschikt voor. Kindjes kunnen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar veilig en comfortabel zitten. Het totale gewicht dat geschikt is voor dit kinderzitje is 22 kilo.

Nieuwprijs 85,-

Onze prijs 30,-

Het Yepp kinderzitje achter hebben wij enkele seizoenen in de verhuur gehad en is goed onderhouden in eigen beheer. Ben je op zoek naar andere kinderzitjes of accessoires? Of wil je eventueel er ook een fiets bij aanschaffen? Klik dan op de link! We hebben veel 2de hands modellen in de verkoop.

Yepp kinderzitje achter

Bouwjaar: 2013
Kleur: Blauw

Overige informatie

Leveringsvoorwaarden

Waarom kopen bij Actief Twente:

€ 30 (incl. 21% BTW)

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van deze Yepp kinderzitje achter? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Terug naar het overzicht
Stuur ons een bericht via WhatsApp