Vriendenweekend

Vriendenweekend

Wil je een actief weekendje weg met vrienden? Zoek dan niet verder! Wij van Actief Twente bieden namelijk compleet verzorgde vriendenweekenden aan in het prachtige Twente!

Vriendenweekend  – dag 1 – Choppertocht & BBQ

Actief twente vriendenweekendNa de check-in bij je accommodatie fiets je (wij regelen natuurlijk de fietsen voor jullie) naar Actief Twente voor een ontvangst met een kop koffie/thee en een lekker stuk echte Twentse krentenwegge. Na dit lekkers maken jullie op de chopper een 3-uur durende tocht die je langs alle mooie plekken in de omgeving brengt, de route krijgen jullie van ons mee. Bij de route is er natuurlijk aan gedacht dat er onderweg gepauzeerd kan worden op een terrasje.

Avondterras Actief Twente

Bij terugkomst bij Actief Twente staat er een lekkere barbecue voor jullie klaar. Neem plaats op ons zonneterras of onder de veranda en ga lekker relaxed genieten van de avond. Na afloop ga je per fiets terug naar de overnachtingsaccommodatie. Maar heb je nog niet genoeg gezelligheid gehad, dan kun je altijd nog een tussenstop maken bij het dorpscafé in Beuningen om hier nog gezellig een paar uurtjes door te zakken.

Vriendenweekend – dag 2 – Mountainbiken, abseilen en de stad in!

mountainbike vriendenweekend

Na het ontbijt stap je op de fiets naar Actief Twente. Bij ons staan de mountainbikes al voor jullie klaar, het wordt een actieve dag! Via een prachtige route crossen jullie naar het prachtige Bad Bentheim. Hier gaan jullie met de groep abseilen in de steengroeve, een unieke belevenis! Voor het avondprogramma fietsen jullie door richting Oldenzaal voor een lekker hapje eten. Aansluitend terug naar jullie accommodatie, maar hoe laat jullie vanuit de stad vertrekken, is natuurlijk aan jullie!

Abseilen steengroeve Bad Bentheim

Vriendenweekend – dag 3

Het programma van dag 3 stellen we graag in overleg met jullie samen. Wordt het lekker uitslapen, uitchecken en weer naar huis? Of zijn jullie in voor nog meer activiteiten? Een relaxte early bird scootertour bijvoorbeeld met een lunch als afsluiting? Of willen jullie onze elektrische loopfietsen een keer uitproberen? We denken graag met jullie mee!

Vriendenweekend – De accommodatie

In de nabije omgeving van Actief Twente zijn legio aan overnachtingsmogelijkheden! Wil je naar een boeren-mini-camping, een B&B, een vakantieboerderij of naar een hotel (allen binnen 5 km afstand)? Geef ons je voorkeur aan voor het type verblijf en wij regelen de rest, inclusief het ontbijt natuurlijk!

Ben je geïnteresseerd geraakt, neem dan contact met ons op voor de prijs en mogelijkheden!

Stuur ons een bericht via WhatsApp